Emelt érettségire való jelentkezés egyetemistaként?
Tanulói jogviszonnyal rendelkező vizsgázók jelentkezése érettségi vizsgára nevű dokumentum alatt kutattam, de nem találtam azt az esetet, ahol egyetemista jelentkezik érettségire. Ebben a dokumentumban azt írták, hogy abban a középiskolában kell jelentkezni, amelyikben tanulok, de én nem vagyok már középiskolás.
Hol találok arról információt, hogy hogyan jelentkezzek egyetemistaként emelt érettségire?
Előre is köszi.
🤦 🤦 🤦
Nem, nem vagy már tanuló. Diák vagy, hallgató egy másik intézményben, felnőttképzésen.
Felsőoktatási felvételi: 2022. december 20 - 2023. február 15.
Feldolgozás kezdete: 2023. január 9.
Felvi. hu Új szeptemberi képzések, lehet jelentkezni. Milyen szakra szeretnél felvételizni, ahol kell emelt szintű érettségi?
Kormányhivatalba kell jelentkezni.
Kérdés: Nem érdekel, már amit elkezdtél?
Nem, mint egyetemi hallgató jelentkezel az emelt érettségire, hanem mint állampolgár, nem fogják megkérdezni, hogy egyetemre jársz.
Tehát, ilyen nyomtatvány nincs!
A középszintű érettségivel lehet jelentkezni. (Nem számít be sehol, hogy egyetemi hallgatóval kivéve, ha elvégzed az egyetemet az pontszámot ér felvételinél. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!