Orbán Viktor hazudik?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy testbeszéd olyasmit is elárul az emberről, amit ő maga nem feltétlenül szeretne megosztani. Megnéztem a szerdai sajtótájékoztatót. Amikor épp nem köhögött(innen is jobbulást neki😉), akkor az orrhegyét vakargatta, szinte percenként, ami testbeszéd elemzők szerint a fokozott stressz, és a hazugság jele lehet. Na, de mitől stresszel, aki nem hazudik? Ennyire elszokott az újságíróktól? Valóban nem nagyon áll szóba velük. Esetleg újságíró fóbiája van?🤔2022. ápr. 8. 17:06
21/24 anonim válasza:
22/24 A kérdező kommentje:
17! Nem egy sajtótájékoztatót néztem meg, hanem az egyetlent. Abból amilyen kioktatóan írtál először (igen, te), hogy 3 percedbe telt rákeresni, azt hittem, az se megugorhatatlan feladat, hogy megtaláld az egyetlen videót. Az kiderül, hogy egyáltalán nem érdekel, csak böfögöd, hogy nem hazudik és kész. Pont, mint a hazugságkampányuk alatt. Egy MZP videót se láttatok, csak készpénznek vettétek az oösszeollózott baromságokat. Kritikus gondolkodás nulla. De csak a kedvedért:
2022. ápr. 9. 11:08
23/24 A kérdező kommentje:
#21! Köszi szépen. Ezzel kellett volna kampányolni az ellenzéknek. Kár, hogy a fidesz szavazók többsége nem tud olvasni😕
2022. ápr. 9. 20:07
24/24 anonim válasza:
A fidesz szavazóknak televan az agya narancslével, ezért gondolkodásra képtelenek szegények, ezért mond meg mindent nekik orbán hogy mikor mit tegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!