Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hazudik?

Orbán Viktor hazudik?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy testbeszéd olyasmit is elárul az emberről, amit ő maga nem feltétlenül szeretne megosztani. Megnéztem a szerdai sajtótájékoztatót. Amikor épp nem köhögött(innen is jobbulást neki😉), akkor az orrhegyét vakargatta, szinte percenként, ami testbeszéd elemzők szerint a fokozott stressz, és a hazugság jele lehet. Na, de mitől stresszel, aki nem hazudik? Ennyire elszokott az újságíróktól? Valóban nem nagyon áll szóba velük. Esetleg újságíró fóbiája van?🤔

2022. ápr. 8. 17:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%
Kedves kérdező még nem hevertek ki a vasárnapi pofont!!!
2022. ápr. 8. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
A szakemberekkel, akik mögötte állnak pontosan megírják, eltervezik, hogy mikor mit kell mondani, milyen irányba induljon a kommunikáció. Ezeket nem spontán találja ki az, biztos, mindenre van valami válasza. Igaz sokszor egyértelműen terelés, de elhiszik neki az emberek, legalábbis egy részük. Biztos vannak olyan pillanatok, amikor őszintén beszél, de általában nem.
2022. ápr. 8. 17:36
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Persze, az egész pali politikája hazugságon alapul.
2022. ápr. 8. 17:51
 14/24 A kérdező kommentje:

#8! Ha arra vetted a fáradságot, hogy utána nézz(köszönet érte), már belenézhettél van a videóba is. Nyilván ott jobban látható az is, pontosan milyen gyakran teszi, és maga a mozdulat is, amit én egyrészt nem is tudnék tűpontosan körülírni, másrészt bevallom, lusta is lennék hozzá. Ha viszont megnézed, egyértelműen látszik a különbség aközött, meg a betegség/allergia miatti orrvakarás között. Most nem térnék ki az orr anatómiai felépítésére, de, hidd el, ott keresendő a titok, hogy betegség esetén miért ott és úgy vakarjuk meg. Na, Viktornak ez nem így volt. Még a "Blikk szintű" testbeszéd elemzésekben is leírják, hogy egy jel nem jel. Egyértelmű, hogy egészben elemeztem, az orr csak egy példa volt!

Igen, van oka stresszelni de azt is nézd meg, hogy válaszol az előre várható kormánypárti kérdésekre, amire előre fel tudott készülni, meg a többire. Teljesen más a viselkedése, holott a felsorolt okok miatt egyenletesen "stresszesnek kéne lennie" ugye, hisz a stresszt kiváltó okok végig fent állnak.

2022. ápr. 8. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

#14 Ha arra vetted a fáradtságot hogy ennyit írogatsz egy hülyeségről, akkor megnézhetted volna a saját kérdésedet és rájöhettél volna, hogy nincsen semmiféle megnézendő videó.

Mert nem tettél be videót!

Gondolatolvasó meg nem vagyok.

2022. ápr. 8. 22:54
 16/24 A kérdező kommentje:
Drága 15!Úgy kezdtem, hogy megnéztem a szerdai sajtótájékoztatót!🤦🏽‍♀️Valóban olyan gyakran tart, hogy nehéz lehetett kikövetkeztetni, hogy a szerdaiak közül melyikre gondolhatok😂 Segítek, egy volt, és amilyen aktív ezen a téren, a következő 4 évben kb.marad is ez az egy.😉
2022. ápr. 8. 23:09
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

#16 Mint már leírtam, nem vagyok gondolatolvasó. Te egy sajtótájékoztatót megnéztél. OK. de nem tettél be videót amit meg kellett volna nézni ahhoz, hoyg itt valaki neked válaszolni tudjon. Ezért nem kérheted számon azt hogy nem nézte meg valaki azt a videót amit nem is mondtál, hogy a válaszhoz meg kellene nézni.

A szokásos bunkó stílusból érdemes lenne visszavenni és normálisan megnyilvánulni, szerintem a vasárnapi pofára esésetek elég kellene legyen a nagy arcotok csökkentéséhez.

Kitaláltál egy hülyeséget. Utána néztem az állításodnak, elolvastam amiket a testbeszédnek erről a részéről valóban szakemberek írnak és leírtam, hogy hülyeség amit kérdésbe kiírtál. Az alapján amit te a kérdésbe kiírtál. Mert nem vagyok gondolatolvasó és az itt válaszolóknak nem is dolga, hogy arra válaszoljanak amit te gondolsz, hanem hogy ha akarnak akkor arra válaszolnak amit leírtál.

A te leírt mondataidban mutattam rá a saját ellentmondásaidra és az állításod hülyeségére.

Maradjunk annyiban, hogy kitaláltál valamit ami nem állja meg a helyét, mert hülyeség és csak zorbánozni akartál vele. Nem jött be.

2022. ápr. 9. 09:41
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
A saját gondolkodása szerint nem, mert tényleg elhiszi a saját légböl vett "igazságait". Annyira belelete magát a fönökösködésbe, hogy eszébe sem jutna önkritikát gyakorolni. Nem is akar. Neki a vezetö szerep a legfontosabb.
2022. ápr. 9. 10:39
 19/24 anonim ***** válasza:
41%
A saját szempontjából nem hazudik, mert amit gondol, arról valóban azt hiszi, hogy az az igazság.
2022. ápr. 9. 10:44
 20/24 anonim ***** válasza:
63%

Az Európai Unio parlamentjében mondta orbánnak az egyik képviselő azt hogy: orbán úr ön úgy hazudik hogy tudja hogy hazudik.

orbán tisztába van vele hogy hazudik de neki ez nem probléma, neki az a lényeg hogy legyen leoltva az ő szavazótábora mert így tud hatalmon maradni.

2022. ápr. 9. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!