Orbán Viktor hazudik?
Igen. A legnagyobb hazugsága, lett a kampányának legnagyobb ütőkártyája. Hogy a baloldal háború párti és belesodorna minket a háborúba, a Fidesz pedig békepárti és kimaradunk a háború. Tehát háború vagy béke, válassz!
Akkora kamu volt, mint egy ház, és hányan bevették...
Kb. 3 percembe került utána nézni az állításodnak és kiderült, hogy amit te mondasz az egyszerűen nem igaz.
valahol olvastál valamit és azt megpróbálod ráhúzni Orbánra hogy leírhasd hogy hazudik.
Csakhogy amit te mondasz " Amikor épp nem köhögött(innen is jobbulást neki😉), akkor az orrhegyét vakargatta, szinte percenként,", vagyis hogy nagyon gyakran csinálja, az ellentmond annak, amit a testbeszédről a szakemberek mondanak.
Egy bulvárlapban persze az "öt jele annak hogy hazudsz" című cikkben találhatsz ilyen mondatokat, hogy aki hozzáért az orrához beszéd közben az hazudik, csakhogy ez hülyeség.
Egyrészt a hazugság megjelenése a száj eltakarásának szándéka, ami idővel, a testbeszéd kontrollálásának erősödésével módosul - eltérül - és lesz belőle pl. az orr megérintése, másrészt pont az a lényeg, hogy nem gyakran teszi az illető. Ráadásul nem megvakarja, hanem csak megérinti, az eltakaró mozdulat tudattalan korrigálása miatt röviden.
Spec amióta írom neked a választ, 3-szor vakartam meg az orromat, de előtte hogy olvastam a kérdésedet, akkor is megtettem, holott nem beszélek senkivel. Szimplán viszket az orrom (meg a szemem, meg a bőröm), allergia szezon van.
Ráadásul írod "Amikor épp nem köhögött", vagyis feltételezhetően nem teljesen egészséges, ami szintén erősíti, hogy totál más oka is lehet annak, hogy vakarja az orrát.
Ha neked nem egyértelmű, hogy az ország miniszterelnöke mitől stresszel, amikor éppen jön ki az ország a covid-ból máris dühöngeni kezd egy energiaválság, majd kitört a háború a szomszédunkban, közben lezajlott egy parlamenti választás - akkor neked elmeorvosra van szükséged.
orbán egy jellemtelenűl hazudozó tolvaj. Ennyi.
A sok agyatlan meg hisz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!