„Hazudik, ezért fél vitázni” - Egyetértesz Márki-Zay Péterrel, hogy Orbán ezért nem akar kiállni vele közös TV-vitára?
Az előválasztáson olyan izgalmas volt a vita hogy bírtam vagy 10 percig. Amikor már az ötödik témában is egyetértettek és egymás seggét nyalták kikapcsolatam a tv-t.
Most ennek az ellenkezője lenne. Ahol világnézeti különbség van két ember között ott miről lehet vitatkozni ? Mindegyik elmondja a saját ezerszer ismételt álláspontját. Egy ilyen vita után egy szavazó sem fog átállni a másik oldalra.
4: Ez többszörösen hülyeség.
- Miféle gyógyszerek?
- Most tartott év végén több órás sajtótájékoztatót, mindenre képes volt felelni.
- Egy ilyen vitán előre le vannak egyeztetve a kérdések.
A fidesznek nincs programja arról nem lehet vitatkozni.
Az a közhely gyűjtemény amit az ellenzék mutogat program gyanánt szintén alkalmatlan a vitára.
Ha MZP beszólásai és ötletei a valós program akkor miért nem azt írják le számokkal, összegekkel, vállalási dátumokkal és sorakozik fel mögötte a 6 párt vezetője, hogy igen mi ezt akarjuk, ezt vállaljuk. Vitatkozzunk róla. Mondjuk egy 10 százalékos áfáról vagy 40 százalékos SZJA kulcsról. Mit akarnak ?
Orbánt és MZP-t is kihívta vitázni Toroczkai. Bár MZP-t már korábban is hívta az egyetem Tv-be egész egyszerűen gyáva volt még válaszolni is, ezzel a szememben MZP vitaakarata komolytalanná vált.
Orbán? Két összefüggő mondatot nem tud elmondani papír nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!