„Hazudik, ezért fél vitázni” - Egyetértesz Márki-Zay Péterrel, hogy Orbán ezért nem akar kiállni vele közös TV-vitára?
A Mi Hazánknak van a legnagyobb esélye arra, hogy bekerüljön a parlamentbe. És ha bekerül, akkor vagy azért kerül be, mert a Fidesztől szívott el szavazókat, vagy azért, mert az összeborulástól szívott el szavazókat, vagy pedig bizonytalakokat állított maga mellé. Kicsi párt, de ahhoz elég nagy, hogy egy intenzívebb kampánnyal akár el is döntsék a választást, mert nagyon kiélezett a helyzet. Ezért mind a Fidesznek, mind az összeborulásnak érdeke kiállni velük vitatkozni.
Nem mellesleg Márki mindenféle baromságokat hazudozott a Mi Hazánkról. Ha már ennyire jatsza a nagy igazságbajnokot, a minimum az volna, hogy vállalja a felelősséget a szavaiért.
"Most őszintén miért és miről tudna MZP egy olyan porbafingó párt vezetőjével vitatkozni mint Torockai. A mi gatyánk be sem kerül a parlamentbe. Ilyen alapon én is kihívhatán vitára mind a kettőt."
Erre akkor mondjuk azt hogy:
Most őszintén miért és miről tudna Orbán egy olyan porbafingó koalíció vezezetőjével vitatkozni mint MZP. Saját pártja sincs ami így be sem kerül a parlamentbe. Ilyen alapon én is kihívhatán vitára mind a kettőt.
Egyetértek. Nem kell vitatkozni. Meg kell nyerni a választást.
Ja értem 1998-ban 2002-ben 2006-ban még lehetett, most már nem.
Logikus Fidesz válasz. Ezzel OVi magát köpi szemen.
"Most tartott év végén több órás sajtótájékoztatót, mindenre képes volt felelni."
Ugyanazt néztük? Folyton csak kitért a válaszok elől, meg nekiáll minden második kérdésnél Gyurcsányozni, az aligha nevezhető válaszadásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!