Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Orbán Viktorral,...

Tisztelt Miszter Miniszter kérdése:

Egyetértesz Orbán Viktorral, miszerint semmi nem számít, csak hogy van-e gyerek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 12:23
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
27 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Ugyan nem mondott ilyet, amit most a szájába akarsz adni, de ha elgondolkozol a nemzet fennmaradása utódnemzés kérdése. Nyugaton ezt migránsokkal oldják meg. AZ jobb zserinted?
2022. jan. 28. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Álszent, képmutató barom! Neki nem számít, meg a milliárdos pereputtyának, persze! A gyerekre pénz is kell, nem kevés!
2022. jan. 28. 12:26
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 Nem mondott?

[link]

Ha már videón van, ahogy a saját szájával pontosan ugyan ezt mondja, csak elhiszed, nem?

2022. jan. 28. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Ha csak az számít, hogy legyen gyerek, azt fajfenntartásnak hívják.

Ha valami minőségi jövőt akarsz, akkor nem mindegy hog ymilyen az a gyerek.

2022. jan. 28. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Ezt saját magáról és a családjáról mondta, mellesleg az tény hogy a gyerek az élet értelme számomra, Az örökbefogadás is jó dolog lehet, persze aki nem érzi alkalmasnak magát rá az természetesen gyermek nélkül is boldog lehet.
2022. jan. 28. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Ő maga is azt mondja, hogy "semmi nem számít, csak legyen gyerek, egészségesen..."

Egészség.

Persze, a régi kor embere mondott olynaokat, hogy "én se láttam túl gyakran az apámat, mégis felnőttem" vagy "engem is megvertek néha, méis felnőttem".

Jah, csak felnőni nem kunszt, elég hozzá túlélni életed első 18 évét. Ezt akár egy dobozba zárva is meg lehet tenni intravénás etetéssel.

szóval egetértek vele abban, hogy fontos a gyermek egészsége. Ugyanakkor a mentáli segészségnek van pár feltétele. Éppen ezért önmagában azzal, hogy "csak legyen gyerek", nem értek egyet.

2022. jan. 28. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Cigányoknál persze ez megy.
2022. jan. 28. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet, - mert ha mindenki nekiállna ész nélkül elleni, akkor nem lennének olyanok, akiknek az adóit bőkezűen szét lehetne osztogatni. A fennállásának eleje óta magyar betegség, hogy mindig átesik a magyar a ló túloldalára, - még hírből sem ismer olyan apróságokat, mint harmónia, egyensúly - vagy hasonlók. Mindig diszkriminálni kell valakit - akár pozitívan, akár negatívan, - de az felejtős, hogy a magyarságot alkotó összes rétegre azonos értékűként tekintsen az ország mindenkori vezetése. Mindig van egy "ügyeletes hülye", aki eltorzítja az értékrendeket és hirdeti is, vagy akár erőszakkal terjeszti is a hülyeségét.
2022. jan. 28. 15:21
 9/9 a fidesz komcsi párt ***** válasza:
48%
Undorírtó féreg!
2022. jan. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!