Hogy lesz-e gyerek és mikor csak a nőn múlik és ez így van jól. Egyetértesz ezzel?
Tehát: ha a nő gyereket akar, úgyis teherbe esik ha meg nem akar, akkor tud védekezni a férfi tudta nélkül. És ez így fair, így van jól.
Szerintetek is így van és jó ez így?
Nyilván nem. Vagyis ha a nőnek az megfelel, hogy ha önkényesen hoz össze gyereket, a párja/alkalmi partnere tudta nélkül, és ennek következményeképp a férfi lelép és ő magára marad, akkor csak tegye! De akkor ne követeljen se pénzt, se látogatást és ne sírjon mindenkinek, hogy jaj, szemét férfiak!
De még így sem korrekt egy tisztességes férfival eljátszani ezt, mert annak meg nem mindegy, hol és milyen körülmények közt él egy gyereke.
Szerintem a gyerek kérdés mindig közös megegyezés tárgyát kell hogy képezze. Ugyanígy a védekezés módja is közös döntés kell hogy legyen.
Nálam mindkét párom akarta ugyanúgy a gyereket, egyikre sem kényszerítettem rá az akaratom.
Szerintem mindig mindent meg kell beszélni, és ez így van jól.
24/N
Szerintem kérdezd meg azokat a párokat, akik 2-5-10 éve próbálkoznak, hogy legyen gyerekük, de mégsincs. Pedig mindketten nagyon akarják, százezreket költenek beültetésekre, örökbefogadásra, stb.
Kérdezd meg azokat a nőket is, akik nem akartak gyereket, de mégis egy kis spermium megtalálta az utat a petesejtig, és teherbe esett, pedig nem akarta.
Ez nem így van!
Ha a nő gyereket akar, akkor szül, és ez így jó.
Ha a pasi meg úgy dönt hogy ez neki nem kell, akkor letiplizik, a nő pedig megérdemli.
Ne kérdezz hülyeséget. A gyerek 2 ember döntése kell hogy legyen. Akkor is, ha a sok hülye tyúk máshogy gondolja.
28L
Amikor egy férfi és egy nő szexuális kapcsolatba kerülnek, akkor nem ellenségei egymásnak, tehát egészséges esetben nincs olyan, hogy félni kell attól, hogy a másiknak mást mond a gyermekvállalási szándékáról.:)
De ha mégis ilyen van, akkor a férfi tud tenni azért, hogy ne legyen gyerek, ha ő nem akar, mert a védekezés legkézenfekvőbb formái a férfin múlnak. Persze az embernek nincs korlátlan hatalma a fogantatás felett, tehát védekezés mellett is foganhat gyermek.
Húzz gumit, és akkor csak akkor lesz terhes a nő, ha te is akarod.
Ilyen egyszerű.
Ja, BB-t valahogy nem tudom sajnálni, van felesége, és mégis mindenkivel lefekszik, akivel csak tud. Ha úgy viselkedik, ahogy egy családapához illő, és nem egy szórakozóhely klotyójában szo.patja le magát, akkor nem történik meg a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!