Kajak válság lesz?
Figyelt kérdés
Egyre több ember várja a válságot. Nem el kellene kerülni, ha lehet?2022. ápr. 7. 16:33
11/21 Demion válasza:
Már válság van, Viktor már bejelentette a megszorí-... akarom mondani a különadókat (amit továbbhárítanak majd a fogyasztóra, vagyis ránk), beruházások elhalasztása már tavaly év végén elkezdődött, a rezsicsökkentés fenntartására vonatkozó kérdésre is kitérő választ adott, és úgy tűnik egy darabig az EU-tól sem fogunk sok pénzt kapni.
12/21 mindentudó99 válasza:
Én már eladtam az összes kajakom a kajakválság előtt. Nem akarok bukni rajtuk.
13/21 anonim válasza:
Most akkor elértéktelenedik minden kajak?
14/21 A kérdező kommentje:
#12 és #13
Kajak jelentése: tényleg, valóban.
2022. ápr. 7. 17:36
15/21 anonim válasza:
#14: Azt hittem, az egy csónaktípus.
16/21 anonim válasza:
Ott volt egy csomó lehetőség, mi csak rohanunk a vesztünkbe. Ez van, erre van igény.
17/21 A kérdező kommentje:
Igen, csónaktípus is. De már évek óta a "valóban, tényleg" szavak szinonimája is. Legalább 20 éve az, ezen miért akadsz fent?
2022. ápr. 7. 17:40
18/21 anonim válasza:
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Nem. Személygépjármű."
Egyébként igen. A háború, a szankciók, az ettől függetlenül is bekúszó infláció, a 2008-ban (világszinten) nemmegoldott, csak elodázott válság most megbosszúlja magát.
Ha lehet, fektsd be a pénzed. Ingatlanba, euróba vagy dollárba vagy akár aranyba. Akrámi, csak ne pénzben legyen és legyen értéke. Akár oldtimer Ferrarikat is vehetsz, bár azt a válság idején nehéz lesz pénzzé tenni, ha szükség lesz rá.
19/21 anonim válasza:
Már kettő éve válság van.
(Amúgy a kajak bérlés valóban egyre többe kerül, pofátlan árak vannak, pedig szeretek kajakozni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!