Balliberális ellenzékiként örülnél ha egy gazdasági válság padlóra küldené az országot, és vele együtt minden magyar embert is?
Ahogy olvasom a neten szinte mindenhol tűkön ülve várják már a balliberális ellenzékiek, hogy az ország mikor megy tönkre egy válságtól.
Te, mint ellenzéki örülnél ha ez bekövetkezne, és kivétel nélkül minden magyar életminősége romlana?
Attól még mindíg rosszul vagyok, hogy balos libsinek vagyok becézve. Hiányzik az az idő, mikor azt mondtam, hogy nem vagyok fideszes és egyből kaptam az ívet, hogy én mekkora mocskos náci vagyok, meg mennyire rasszista... Na az közel állt hozzám. A liberális eszme nem.
Na mindegy...
Ellenzéki vagyok, mert a fidesz picit se jobboldali kormány. Családpárti?? Igen... De Orbán családjáé.
Nem örülnék, ha tönkre menne az ország, ezért szavaztam az ellenzékre. De a fideszesek ezt várják, ők azért szavaztak rájuk.
Nem értek egyet az ellenzékkel. Számomra a régi jobbik is túl humánus volt. De mindegy, ezt félre kell tenni, mert itt nincs igazi jobboldali párt. Gazdasági tekintetben meg az ellenzék lett volna jó választás.
Lehet jönni Gyúrcsányozni, hogy ő is lopott. Vitázunk 2 sort és ott tartunk, hogy Gyúrcsány nem lopott annyit, mert ahhoz is balfac volt. De egy szónak is száz a vége, akkor se lopott annyit, hogy miért az lényegtelen. A többiek meg még lopásban is kezdők. Nem ők lettek volna jó választás egy maffia kormány helyett??
Mert a baloldali EU-s képviselők mindent megszavaznak, ami az ország érdekével ellentétes csak, hogy alátegyenek Orbánnak. Sőt...
Ekkora "böszmeségre" egyik ország ellenzéke sem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!