Kajak válság lesz?
Figyelt kérdés
Egyre több ember várja a válságot. Nem el kellene kerülni, ha lehet?2022. ápr. 7. 16:33
2/21 anonim válasza:
Mindenhol magas az infláció, így majd szép drága lesz a hitelezés is, eleve a nyersanyagárak is az égben vannak, szóval nincs jó világ DE azért ez nem jelenti egyből azt hogy tuti komoly válság lesz.
3/21 anonim válasza:
Egy nemzetközi gazdasági válságot nem igazán tudsz elkerülni, ha jön. Az EU egyre inkább lábon lövi magát a szankciókkal.
4/21 anonim válasza:
Én is félek, hogy kajak-válság lesz. Nem lehet majd kapni kajakot.
5/21 anonim válasza:
Már 2 éve, nagyjából a covid óta, mindenből hiány van, amiből nincs arra is rá fogják hogy jól fel lehessen verni az árát. Azóta csak ömlik a sz.r, most hogy kilábalunk lassan ebből a vírusból a fetyo oroszok neki állnak háborúzni.
6/21 A kérdező kommentje:
Mert orosz testvéreink nem lőtték magukat lábon?
2022. ápr. 7. 16:49
7/21 anonim válasza:
6: Egy területszerző háborúnak mindig ára van, de nem ez a kérdés. Az EU nem áll háborúban, nem is szerez semmit, de jól kicsinálja magát.
8/21 A kérdező kommentje:
De az oroszoknak is fáj a szankció. Befostak Nyugaton, hogy az oroszok nem állnak meg Ukrajnában. Most már valszeg megállnak, de február 24-én, a háború kitörésének a napján lehet még volt olyan orosz vágy, hogy az EU területére is behatoljanak.
2022. ápr. 7. 16:58
9/21 anonim válasza:
A Fideszetek miatt komoly válság lehet. Egyre gyengébb forint, munkahelyek megszűnése, adóemelések, megszorítások, dráguló élelmiszerek, emelkedő rezsi...
10/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem kenyerem a Fidesz. 🤣
2022. ápr. 7. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!