Ez nem ellentmondásos? Most homofób nemzet vagyunk vagy sem?
Boldogok az LMBTQ-k. A nép a kedvükért érvénytelenül szavazott, így azok, akik korábban "homofób", "kirekesztő" társdalom voltak, most "magyarok" és "nemzet" lettek.
Az feltűnt vajon nekik, hogy 2/3-al nyert a Fidesz, és ugyanezen fideszesek szavaztak így a kedvükért?
1: ha a fideszesek felveszik a szavazólapot és behúzzák a nemet, bőven meglett volna az érvényesség.
Ehelyett közülük sokan ki sem töltötték, vagy akár még igennel is szavaztak.
"(4) Az országos népszavazás érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele érvényesen szavazott, és eredményes, ha az érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott."
A Fidesz 2 868 587 szavazatot kapott.
Érvényesen szavazott 3 632 054.
Összesen 8 215 466 választásra jogosult van, ennek a fele 4 107 733.
2 868 587 < 3 632 054 < 4 107 733
2-es: nehéz véleményt nyilvánítani
Amikor választhatsz a közül hogy “van eszed egyetértesz velünk” vagy “nem vagy normális” nekem ez jött le a kérdésekből és úgy általában ezekből a népszavazásokból. Én ezért szoktam ezekre inkább nem szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!