Nem ellentmondásos, hogy a magyarok nem nem akarják a sajátjaik által kifejlesztett oltást beadatni maguknak?
Sok bajom van az oltással.
Egyrészt én amióta beadattam, sokkal könnyebben megbetegszem, gyakrabban fáj a fejem. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem a környezetem jó nagy része.
Másrészt az a bajom, (és ez kötődik az elsőhöz) hogy szakértők szerint a folyamatos oltogatás legyegíti az immunrendszert, és hosszútávon nagy nem kifizetődő.
Harmadrészt az a bajom, hogy olyan tisztázatlan halálesetek köthetők az oltáshoz, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Az én környezetemben 2 idős ember is meghalt röviddel a harmadik oltása után. Egy egészséges, életerős 21 éves fiú pár nappal a második oltása után hirtelen összeesett és meghalt. Pedig szólt szegény az orvosnak, hogy az oltás óta szúródik a mellkasa, az orvos leszarta, lerázta annyival, hogy ez természetes, majd elmúlik. Az én környezetemben tehát 3 olyan ember van, aki tisztázatlan körülmények között hunyt el, röviddel oltás után, és én csak egy ember vagyok a 10 millióból. Biztos vagyok benne, hogy mások is be tudnak számolni hasonló esetekről.
A kérdés értelmetlen.
Nem a "magyarok" nem akarnak oltatni, hanem VANNAK magyarok akik nem akarnak, és nem a saját fejlesztésű oltással, hanem aki nem akar oltatni az semmivel sem akar oltatni.
Na, és ahhoz mit szólsz, hogy az épülő vakcinagyárban sem ilyen fog készülni.
Én egyébként csak harmadiknak kaptam mrns vakcinát (Modernát), elsőre fel sem ajánlottak ilyet, választhattam a kínai és az Astra között, kínait nem akartam, az Astrát vállaltam, mikor elérhető lett, harmadiknak Moderna. Nálam egyébként pont jobban sült el, a covid előtt rendszeresen beteg voltam ősszel, most semmi, pedig nem élek másképp, én nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!