Márki-Zay milyen értéket közvetített volna a nép
felé?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ő kicsoda, mármint hogy a politikuson kívül. De a politikus nem szakma, hanem pozíció vállalás. MZP mit akart volna tenni, milyen nézetei, belső értékei vannak? Nekem elég földhöz ragadtnak tűnik, főleg ennyi gyerekkel mintha nem is lett volna valójában életcélja, és betöltötte volna az űrt sok gyerekkel. Az ilyen ember nem túl újító, avantgárd, haladó, nem? Orbán is ugyanez ilyen téren, ő sem lát ki a tipikus proli családmodell közül. Lesz valaha olyan politikusunk, aki egyedi, újító? Akire fel lehet nézni?
2022. ápr. 7. 14:20
1/10 anonim válasza:
-Az energia értékét. MZP szerint "érezni kell a lakosságnak az energiaárakat"
-A migránsok értékét. MZP "szerint magyarok lesznek pár generáció mulva"
-A minimálbér böszmeség
-A 13.havi nyugdíj böszmeség
-A fűszoknyás ápolónők csak a kőgazdagoknak lett volna elérhető, mert "akkor vagyok nyugodt ha az egészségügy üzlet"
-Korházbezárások. "lehet menni megyeszékhelyre vagy indiába szemműtétre"
-Orvoshiány "Nem kell orvos a szüléshez"
2022. ápr. 7. 14:24
2/10 anonim válasza:
Nem nagyon tudtam kihámozni, hogy milyen értékeket közvetített MZP, nekem nagyon zavaros volt az egész. PL. ő állítólag turbókatolikus, de a melegházasság pártján áll? WTF? ez hogyan van már? Egy seggel akart ő rengeteg lovat megülni, aztán leesett a sárba.
2022. ápr. 7. 14:24
3/10 anonim válasza:
MZP egyszerre akart minden lovat megülni. Képviselni akarta a fasisztákat, kommunistákat, liberálisokat, konzervatívokat, jobboldaliakat. Mindezt úgy hogy egymással teljesen ellentétes dolgokat kommunikált
2022. ápr. 7. 14:26
4/10 anonim válasza:
Egoizmus, nagyképűség.
Azon kívül nem sok. A politikai érzéke, kommunikációja gyatra.
Ráadásul, amiket mondott, abból minden látszott, csak a nemzeti érdekeink védelme nem. Innentől kezdve könnyen ki lehet találni, hogy a tévútra tévedt EU neoliberális, globális tőkét kiszolgáló érdekeinek hu kiszolgálója lett volna.
2022. ápr. 7. 14:43
5/10 anonim válasza:
De mit keresnek itt ezek a Fideszes agymosott birkák? 🧐🤨
2022. ápr. 7. 14:56
6/10 anonim válasza:
Imádom azt az ember MZP-t! 💙🙌🏻👌🏻
2022. ápr. 7. 14:57
7/10 anonim válasza:
Igen, biztos azért lett 5 diplomája, mert annyi kell a gyerekneveléshez.🤔Ja, nem.
2022. ápr. 7. 14:57
8/10 anonim válasza:
Az ATV-ben azt mondta, hogy olyan mondatokat ragadtak ki a beszédéből, amiket nem mondott. Mondom, oké :D
2022. ápr. 7. 15:37
9/10 anonim válasza:
"Fideszes agymosott birkák"
Mondja az "entellektüel" balos. Na ezért nem nyert MZP, mert ő is ezt a stílust képviselte. Amikor azt mondta, hogy az Fidesz szavazók "sötétben tartott, trágyával etetett gombák" azzal nagyon sok embert megsértett. Így kell átcsábítani a szavazókat a saját táborunkba, úton-útfélen sértegetni őket. Ja, várj, nem is.
2022. ápr. 7. 16:13
10/10 anonim válasza:
#9! Én úgy tudom, hogy ez a mondat úgy hangzott el, hogy a fidesz trágyával etetett gombáknak nézi a szavazóit. Ha pedig ez igaz, akkor máris igazoltad az első állítást. Agymosott vagy, mert a fidesz agymosásának köszönhetően teljesen más jelentést tulajdonítasz egy mondatnak, mint a valódi jelentése, és birka, mert csak mentél a többi után, ahelyett, hogy utána néztél volna😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!