Az Index egy libsi lap, tiszta sor, de szerintetek is nagyon egyhangúan közvetített tegnap, meg ma a népszavazásról?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 09:10
1/36 tetro válasza:
Mit hianyoltal a kozvetitesukbol?
2/36 A kérdező kommentje:
tényszerűséget
2016. okt. 3. 09:15
3/36 anonim válasza:
Tényszerűséget az indexen és társain ne keress.
4/36 anonim válasza:
Mire gondolsz tényszerűség alatt?
5/36 anonim válasza:
Mivel nem az én pénzemből finanszírozzák, ezért nem zavar az esetleges egyoldalúságuk. A köztévé egyoldalúsága viszont igen, mert azt többek között én is fizetem.
6/36 anonim válasza:
A köztévé leadta a híradót, először a választásokról, majd a fennmaradó részben a gonosz migránsokról tudósítottak.
Légyszi ne használd a libsi szót, nagyon erősen utal a biboldó kifejezésre. Én sem használom pl. azt, h jobber, vagy náci.
7/36 anonim válasza:
Miért, a libsi kifejezés(LIberális BIBoldó)nem röhej?
8/36 A kérdező kommentje:
fingom sincs mi az a biboldó
2016. okt. 3. 10:08
9/36 tetro válasza:
Mi az a teny amit az index nem kozolt? Mert az m1 pl konkretan hazudozott
10/36 tetro válasza:
10.08
Akkor miert hasznalod a libsi szot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!