Biden beiktatását miért nem közvetíti egy magyar csatorna sem? Trumpét közvetítették.
Figyelt kérdés
Erre tisztán emlékszem hogy Trump közvetítve volt. Biden miért nem lesz?2021. jan. 3. 00:38
1/6 anonim válasza:
Nem tudok körübelül semmi szakmait vagy mit írni, csak megjegyeznék annyit, hogy Orbán eléggé szimpatizált Trumppal, míg ez Bidenről nem igazán mondható el...
2/6 anonim válasza:
z ATV általában az ilyesmit szokta sugározni, az elnöki vitákat is ott adták.
Január 20-án lesz egyébként, így addig még simán kiderülhet, hogy közvetítik.
3/6 anonim válasza:
Kérdező linkelnél nekem egy január 20. műsor programot, mert én még sehol sem találtam. Köszi.
4/6 anonim válasza:
Minek? Aki azt nézné, az nem néz tévét. Aki meg tévét néz, az meg inkább a szentorbáni misét és a migránsjelentést nézné...
Biztos vagyok benne, hogy egyéb netes helyeken tökéletesen meg lesz a lehetőséged azt nézni, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!