Ha külön listán indultak volna az ellenzéki pártok, jobb eredményt értek volna el összességében?
A törpe pártoknak nem arról kellene álmodozni, hogy kormányzó párt lesznek, első lépésben néppárttá kellene fejlődni valamelyik kis pártnak a sok kicsi közül, amelyiknel valódi tömegbázisa, szavazóbázisa lesz.
Ehhez kevés, hogy a kampányok idején előbújnak, éveket kell dolgozni rajta.
Eddig elherdáltak legalább 12 évet.
Mutogatnak a Fideszre, a választókra, pedig az alapvető hiba a saját köreiken belül van.
Alulról kellene felépíteni a pártot, nem a romokra rátelepedni.
Az LMP, Momentum is az SZDSZ romjain próbál fészket rakni, lehet néhány embernek szimpatukusak, de összességében még az 5 százalékos parlamenti küszöb átlépése is feladvány lenne számukra.
Az ellenzékből eltűnt 800ezer szavazat is megvan, nem kellene elfeledkezni a Mi Hazánkra leadott szavazatokról, az is az ellenzékre leadott szavazat, ahogy a parlamentbe be nem jutott Kutyapárté is.
Azzal kellett volna foglalkoznia az ellenzéknek, ami a népet valójában érdekli.
A zsebe. Hogy jól éljen, és kijöjjön a fizuból.
A többit magasról lesz@rja, úgymint: kissebbség és migránsok helyzete, demokrácia, sokszínűség, LMBTQ, emberi jogok, korrupció.
Csupa haszontalan dolog, ami nem érinti az átlagembert.
"Csupa haszontalan dolog, ami nem érinti az átlagembert."
Hát bizony a magyar átlagembert nem, annak csak a gyomra számít, meg hogy olcsón 25 fokra tudja fűteni a lakást.
Az osztrákot, de még a csehet, szlovént, észtet is már bőven vezetik az elvi, ideológiai alapú megfontolások is.
Nem hinném, hogy erre nekünk kellene büszkének lennünk és nem nekik.
"...Az LMP, Momentum is az SZDSZ romjain próbál fészket rakni..."
Pont ez az. Bármilyen új formáció jön, akár alulról építkezve ahogy mondod, amíg a fidesz propaganda hazudja tele az országot, addig mindegyikre ezt fogják mondani. Esetleg Gyurcsány emberei, vagy a Soros hálózat, vagy Brüsszel. Az emberek meg csont nélkül beszopják.
Nekem mindegy, én eleresztettem ezt a dolgot. Majd alkalmazkodok és lopok én is ahol tudok.
Az emberek meg azt a virágot szagolják amit szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!