Ha külön listán indultak volna az ellenzéki pártok, jobb eredményt értek volna el összességében?
Figyelt kérdés
Az összefogás mítosza megbukott, megdőlt. Orbán azt mondta, összefogva az ellenzék még rosszabbul szerepelt, mint 4 éve.. Külön-külön indulva hány százalékot ért volna el a DK, Jobbik, Momentum, Mszp, LMP stb?2022. ápr. 6. 12:09
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
28 szavazat
2/26 anonim válasza:
Ha nem lett volna összefogás, talán el sem megyek szavazni, mert önmagukban egyik párt sem szimpatikus. MZP miatt szavaztam mert szimpatikus volt egy új arc mint miniszterelnökjelölt. 2018-ban nem is szavaztam, és szerintem nem voltam egyedül így ezzel.
3/26 A kérdező kommentje:
Külön listán én szerintem a Momentumra szavaztam volna, ha ez bárkit érdekel.. Viszonylag új párt, fiatal arcokkal.
2022. ápr. 6. 12:14
4/26 A kérdező kommentje:
3: Ja és haladó szellemiségűeknek tűnnek. Nincs benne Gyurcsány, se ex-nácik.
2022. ápr. 6. 12:15
5/26 anonim válasza:
Biztos többet, de nyerni esélyük sem lett volna.
6/26 anonim válasza:
Már nem azért, de a Momentum már rég túl van rövid tiszavirág életű fénykorán, és már csak a süllyesztő szélén táncol. Nem tud széles rétegeket megszólítani.
7/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött be a számítás. Azt olvastam 800 ezer ellenzéki szavazó eltűnt....
2022. ápr. 6. 12:17
8/26 anonim válasza:
"Ja és haladó szellemiségűeknek tűnnek. Nincs benne Gyurcsány, se ex-nácik."
Csak halkan jegyzem meg ők is benne voltak az összefogásban Gyurcsánnyal és az "ex-nácikkal".
9/26 A kérdező kommentje:
6: De még mindig szimpatikusabbak, mint az MSZP gyurcsányista utódpártja, vagy a karlendítősök.
2022. ápr. 6. 12:18
10/26 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni hogy a politikában nem túl jártas, nem túlzottan tanult és tájékozott bizonytalan szavazókból egy csomót el tudott marni a fidesz az rémisztgető kamupropagandával, "márkizay elzárja a gázt, ide hozza a háborút, elveszi a prolik alamizsnáját, megnemváltja a gyerekedet bla bla bla...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!