Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis mit képzel magáról...

Mégis mit képzel magáról Orbán Viktór?

Figyelt kérdés

azt mondja nincs azaz nincs cigány bűnözés...

hogy lehet szemrebbenés nélkül ilyet mondani amit mindenki érez tud lát...

soha többet nem szavazok a fideszre

2010. szept. 15. 02:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
38%
Na a csicskáztatás pl az kifejezetten cigánybűn. Magyar még egy sem csinált ilyet.
2010. szept. 15. 12:40
 22/32 anonim ***** válasza:
70%

"Amúgy meg "köszönöm", hogy miattad is én is szívok az Orbán császári 2/3-ával, amikor a hátam közepére se kívántam, és már előre szóltam, hogy ezzel így ebben a nagytöbbségi formában csak a baj lesz."

Én is szóltam nekik, még a választások előtt: Bárkire, csak fideszre ne. De szerinted ezeknek ér valamit a szépszó?

2010. szept. 15. 12:42
 23/32 anonim ***** válasza:
25%

OV egészen pontosan ezt mondta:

"Elfogadom, hogy a bűnözők között bizonyos vonásokkal rendelkező emberek nagyobb számban vannak, mint mások, de minden olyan megnevezés ellen tiltakozni fogok, amelyből az következne, hogy azért, mert az ember valaminek születik, potenciális bűnözővé is vált.."

Szavait a Jobbik soraiból is megtapsolták páran a normálisabbak közül, tehát egyetértenek vele.

OV tehát csak magát a megnevezést nem hajlandó elfogadni, és nem a probléma meglétét tagadja.

Dehát nektek mindegy mi van, ti csak hőzöngjetek tovább bolsijobbikosok!

2010. szept. 15. 13:02
 24/32 anonim ***** válasza:
48%

12:42

"Bárkire csak ne a Fideszre"? Szóval az Mszp-re is?

Tudod mit? Meg is érdemelnétek! Ha mi nem itt élnénk, azt mondanám, rajta!

2010. szept. 15. 13:08
 25/32 anonim ***** válasza:
50%
Mit értesz azalatt, mit értünk azalatt hogy cigány bűnözés? Ha azt hogy vannak cigány bűnözők, igaz. Ha azt hogy ebben az etnikai csoportban nagyobb százalékban vannak, lehet igaz. De szerintem cigány bűnözés alatt, mint fogalom azt lehetne érteni a magyar nyelv szerint, ha direkte cigány emberekből álló maffia lenne. Szerinem ez nincs feltétlenül, inkább egyedi esetek vannak, de lehet hogy nincs igazam. Viszont magyar maffia meg van, ezen el kéne gondolkodni.
2010. szept. 15. 13:18
 26/32 anonim ***** válasza:
28%
13:08 - a kétharmad buktatásáért cserébe igen, az MSZP-re is akár.
2010. szept. 15. 14:34
 27/32 anonim ***** válasza:
70%
"Viszont magyar maffia meg van, ezen el kéne gondolkodni." Ez nem igaz. Magyarországon cigány maffia van, nem magyar maffia.
2010. szept. 15. 18:05
 28/32 A kérdező kommentje:

"Damon Hill válasza:

viktóóóóór?

kedves nagymagyar öcsém, megkéne tanulni magyarul is írni...

másrészt 15 évesen nemtudom mit akarsz szavazgatni..."

bocsáss meg te demokrácia élharcosa hogy véletlen hosszú "Ó" ütöttem le rövid "O" helyett

amúgy meg:

nagy magyar; meg kéne; nem tudom

váááágod? helyes írás... te utolsó senki

2010. szept. 16. 06:45
 29/32 A kérdező kommentje:

Démon Hill-en kívül köszönöm a válaszokat...

igen elhamarkodottan szavaztam a fideszre

2010. szept. 16. 06:46
 30/32 anonim válasza:
0%

Nem tudom egyes emberek hol élnek!Miért szitják a görög tüzet!Miért akadnak ki ezen a kijelentésen!

Irgalmatlanul sok adakota bűnöző! Mennyivel lett volna jobb ha azt monda hogy van!OKT.3-án választás kell a voks!!

Teli a börtön Barnákkal!

Én aFideszre szavaztam Változás kell!!!

2010. szept. 16. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!