Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis mit képzel magáról...

Mégis mit képzel magáról Orbán Viktór?

Figyelt kérdés

azt mondja nincs azaz nincs cigány bűnözés...

hogy lehet szemrebbenés nélkül ilyet mondani amit mindenki érez tud lát...

soha többet nem szavazok a fideszre

2010. szept. 15. 02:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem azt mondta, hogy nem akar foglalkozni a problémával, hanem azt, hogy nem hajlandó etnikai hovatartozás alapján embereket hátrányosan megkülönböztetni.
2010. szept. 15. 08:36
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem azt mondta, hogy nincs cigánybűnözés, hanem inkább úgy értelmezhetőek a szavai, hogy bizonyos emberek cselekedetei miatt nem lehet elítélni egy egész etnikumot, még akkor sem, ha bizonyos bűnözésformák kizárólag arra az etnikai kisebbségre jellemzőek. Az emberi méltóság fogalmát is szóba hozta, amivel a magam részéről teljesen egyetértek és véleményerm szerint ez nem jelenti a probléma szőnyeg alá söprését, épp ellenkezőleg. Nem lesz soha megbékélés és civilizált egymás mellett élés, ha minden cigányt egy kalap alá veszünk, mert akkor a becsületesek is egy idő után esetleg úgy gondolkodnak: "minek törjem magam, ha velem is csak úgy bánnak, mint a dögevő, rabló szomszédommal..." Az EMBERT kell nézni mindig, bármilyen csábító is néha a látszólag egyszerűbb utat választani.
2010. szept. 15. 09:10
 13/32 anonim ***** válasza:
54%

Azért nincs olyan,hogy cigánybűnözés,mert nincs olyan bűnözési forma,ami CSAK a cigányokra jellemző! Nemcsak a cigányok ölnek,rabolnak,lopnak,betörnek,hanem a nem cigányok is. A közlekedési balesetek többségét is a nem cigányok követik el,sőt a bankrablásokat is.

Vannak cigánybűnözők,arányaiban több,mint a nem cigányok között,de csak a cigányokra jellemző tipus nincsen.

Nem vagyok Orbán-hívő,de most az egyszer igazat mondott!

2010. szept. 15. 09:21
 14/32 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy nincs: színesfém-tolvajlás, zsebtolvajlás rendezvényeken, tömegközlekedési eszközökön, csicskáztatás, a lakásmaffia bizonyos formái, idős emberek éjszakai kirablása, meggyilkolása és még sorolhatnám. A problémát kár tagadni, aki itt él, az úgyis tudja, miről van szó. De nem szabad mindet egy kalap alá venni.
2010. szept. 15. 09:36
 15/32 anonim ***** válasza:
97%

akkor nincs cigányzene se. sőt cigánypecsenye sem.

sőt nincs politikus bűnözés sem. lehetne sorolni.

2010. szept. 15. 10:05
 16/32 anonim ***** válasza:
83%
Viktor is lop, csak nem vallaná be, hogy bűnöző. :-) Amúgy meg "köszönöm", hogy miattad is én is szívok az Orbán császári 2/3-ával, amikor a hátam közepére se kívántam, és már előre szóltam, hogy ezzel így ebben a nagytöbbségi formában csak a baj lesz.
2010. szept. 15. 10:19
 17/32 anonim ***** válasza:
27%

"akkor nincs cigányzene se"

aki ért a zenéhez, nem csak ugatja, az tudja, hogy nincs cigányzene. van egy cigányokra jellemző előadásmód, de konkrétan cigányzene nem létezik, mert a cigányok annak a területnek a (nép)zenéjét játszák, ahol élnek.

és cigánybűnözés sincs, csak cigányokra jellemző elkovetési mód... aki ért hozzá, az tudja.

2010. szept. 15. 10:43
 18/32 anonim ***** válasza:
59%
csűrheted csavarhatod, hogy jellemző elkövetések jellemző zene stb és, hogy jájj ne hívjuk így, de ez csak mellébeszélés, ennyi. ehhez valszeg értesz, hogy hogyan dumálj félre. a témához tuti nem.
2010. szept. 15. 10:51
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"soha többet nem szavazok a fideszre"

"A kérdező kommentje:

ja bocs és a fideszre szavaztam tudjál róla csak hogy nyugodtan aludjál"

Kérdező. A kérdéseddel egyetértek. Veled már kevésbé. Az ilyenek, mint te okoztak kétharmadot és orbánviktort, úgyhogy a kérdések helyett jobb, ha kihúzod a billentyűzetet és lassan agyonvered magad vele. Mindenféle magas lóval és anélkül.

2010. szept. 15. 11:06
 20/32 anonim ***** válasza:
87%
Csűrhetjük csavarhatjuk a dolgot, igenis van cigánybűnözés. van magyarbűnözés is, meg kínaibűnözés, meg arabbűnözés, stb, csak hát vannak arányok, meg van úgynevezett értelmetlen brutalítás?!
2010. szept. 15. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!