Mit képzel magáról a Fidesz, hogy a kormánytagok összesen 10 millióval kapnak többet kézhez havonta, mint a Bajnai kormány?
Fogadok mindjárt jön a sok válasz, hogy :"Amíg végzik a dolgokat, addig nem érdekel mennyit kapnak" ill. hasonlóak.
De már nagyon várom hogy végezzék a dolgukat, mert eddig csak a forint gyengítését köszönhetem nekik, semmi mást.
Fhú öcsém... 10 millióval többet kapnak összesen.. felháborító!!!!
Ez egy ember szintjére leosztva kb 50-60 ezer pluszt jelent, az államháztartás szempontjából pedig kb 0.0001%-ot. Szóval, mielőtt baromságon háborodsz fel, juss el odáig, hogy ebben a viszonylatban 10 millió forint igenis aprópénz.
"2 hét alatt ránkharagították a szlovákokat"
Nézz TV-t és tanulj...mikor kezdődött a cirkusz a szlovákokkal? FOGALMAD SINCS!
a szlovákok meg 90 éve magukra haragítottak minket. Őszintén szólva, ívesen szarok rá, hogy mint gondolnak. Az is látszik, hogy a gazdasághoz is holt hülye vagy, ugyanis az euró árfolyam feljebb nyomása olcsóbbá teszi az államnak a hitelből való beruházást (tudod, euróban kap pénzt, forintra váltja, kifizeti a munkásokat MAGYAR áron, aztán visszanyomja az árfolyamot, és visszafizeti euróban).
Az államcsődről meg inkább ne beszélj, nem tudom, kinek a kormánya alatt kellett IMF gyorssegélyt felvenni.
Azon kívül, 1-2 hónap alatt lehetetlen egy normális gazdaságot államcsődbe vinni.
Mielőtt elvakult baromságokat kezdesz írni olyan témában, amihez totál hülye vagy, legalább olvass utána...
Ja és hogy egy kicsit tisztábban láss, nem tudom problémás lesz-e ezek megértése (egy másik válaszoló válasza egy másik kérdéshez,viszont kétségkívül tökéletes, ezért másolom be neked is):
9 napja van Orbán-kormány. Eddigi intézkedései:
- az árvízvédelemre fordított összegek felemelése
- rendőrök kivezénylése északkeletre
- a családi pótlék iskolalátogatáshoz kötése
- a jogosítvány iskolai végzettséghez kötése
- állampolgárság könnyebb megadása htm-knak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!