A Fideszre szavazóknak mitől jó az életük Magyarországon és miért elégedettek a jelenlegi rendszerrel?
#19 maszop idején nem volt ilyen a rohadt sok állam cickány, lőrince sem volt A PÁRT-nak, és több száz, ezer milliárdos propaganda birodalma sem.
Na meg ekkora adók sem voltak, amik termék árakba beleépülnek (világrekord áfa, útdíj, tranzakciós díj, különadók, stb), sem vagyon elkobzás (mnyp), sem árfolyammal való adóztatás (forint romlása).
Alapjövedelmet legalább tényleg mi kapnánk vissza, nem egy fekete lyukban semmisülne meg, mint az írtaknal fizetett pénz.
Én a fideszre szavaztam. Attól jó az életem, hogy teszek azért, hogy jobb legyen és nem mástól várom, hogy segítsen rajtam.
Sok mindennel elégedett vagyok a jelenlegi rendszerben és sok mindennel nem.
23
Igen és azért jó az életed, mert a fidesz haverja vagy.
25
A fidesznél egyszerre teljesül a kétféle mondat:
Aki nincs ellenünk, velünk van!
Aki nincs velünk, ellenünk van!
#23 legtöbb ember így van vele, hogy tett azért hogy jobb legyen az élete.
De a fidesz viszont tesz azért, hogy ne legyen olyan jó az élete annak aki tesz érte, hiszen lenyúlja, rabolja.
Én havonta félmilliót fizetek a jövedelmemből az államnak, És ha ebből a jövedelemből vásárolok, akkor átlagban úgy 40%-ot még ebből is lenyúl a termékek árába épülő adókból (áfa, különadók, útdíj, tranzakciós díj, üzemanyag adó, stb).
Tehát havonta körülbelül 700000 Ft-ot fizetek az államnak.
Mit kapok ezért? Életveszélyes, kátyús, keresztbordás, helyenként sóderes, és újabban csillogó fehér aszfaltos (csúszós) utakat, ráadásul ezekért néha még egyszer kell fizetni, lepukkant, orvoshiányos kórházakat több hónapos várakozási időkkel, így fizetni kell a magánba, szarul működő, felhasználó ellenes állami cégeket (máv, volán, posta, bkv), amikért szintén kell fizetni, szarul működő oktatást, gyurcsány sót az arcomba 5 percenként, durva pénzromlást, stb.
27-es, sőt, aki ennyit merészel panaszkodni, az meg is kapja, hogy egy hálátlan libernyák, akinek az ország ellenségeként minimum meg kéne dögölnie.
9-es, szóval inkább adod a többezermilliárdjaikba lassan belefulladó Orbucéknak, akik ezért cserébe még itt-ott azért extrán belefosnak a szádba. Logika.
Komolyan, megdöbbentem, milyen enyészet van otthon, mikor pár hete kint jártam. Hihetetlen, hogy ennyibe nem nézik az embert, a magántulajdonát, az egészségét, a testi épségét, hogy normális utakat, kórházakat stb. kiépítsenek, fenntartsanak.
Én is tettem amúgy magamért, mielőtt szó érne. Tanultam, addig szépes türelmesen vártam, hogy jó évtizednyi kormányzás után megcsinálják nekem a lehetőségekkel teli hipiszupi kis országot. Aztán mivel ennyi idő sem volt sajnos elég nekik erre, kijöttem. Itt 5500 eurót keresek bruttóban (3300 a legszarabb adókategóriában is), amivel otthon 200-300 ezret vinnék haza maximum.
Az egészségügy jó, az utak tükörsimák, nem b@sszák tönkre pár év alatt a kocsidat. Ha valamelyik politikus századennyit megtesz, mint a tieid, azt szétszedik, és belőle lesz politikai hulla.
Majd még írok, csak most mennem kell egy kicsit ledőlni, a szokásos napi migránserőszakolóktól sajnos ma különösen nagyon fáj a seggem.
29
Olvasd már el légyszi az előző kettő választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!