Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszre szavazóknak mitől...

A Fideszre szavazóknak mitől jó az életük Magyarországon és miért elégedettek a jelenlegi rendszerrel?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki elkezdené a baloldalt szidni, szeretném jelezni, hogy engem komolyan érdekel ez. Szeretném megérteni az ő álláspontjukat.

2022. ápr. 5. 18:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
33%

"A fideszeseknek üzenem: Az anya férfi, az apa nő és a gyerekeiteket az LMBTQ sosem fogja békén hagyni!"

Akkor a következő 100 évben is Fidesz 2/3 lesz. XD!

2022. ápr. 5. 18:41
 12/31 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Én meg ezt uzenem a fityeszeseknek! Hála nektek nem lesz Eu pénz!

2022. ápr. 5. 18:41
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

9

De ugye, nem vagy szingli? Mert úgy könnyű!

2022. ápr. 5. 18:43
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

#9 az a baj hogy pont a fidesz az ami a semmirekellőket tartatja el velünk, pl: politikusok, politikusok családja, lőrinc, a többezer államcickány, propagandisták a propaganda médiában, putyin, snittpali, káder, az a csaj, poltpeti, stb...

Ezért kell olyan magas adókat fizetni, hogy 35% rögtön a jövedelemből, aztán ha abból akarsz vásárolni valamit 27-60% adó

2022. ápr. 5. 18:47
 15/31 A kérdező kommentje:

9-

29 éves vagyok és mióta befejeztem tanulmányaimat én tartom el magam és tisztességesen dolgozom. Tudásommal a magyar embereket szolgálom, de mégse jutok egyről a kettőre és csak egy albérletig jutottam. Nem járok szórakozni, nem költők fölösleges dolgokra és mégis reménytelennek tűnik, hogy ingatlant vásároljak.

2022. ápr. 5. 18:48
 16/31 anonim ***** válasza:
82%
Van hasonlítási alapunk. Meg memóriánk is.
2022. ápr. 5. 18:55
 17/31 mindentudó99 ***** válasza:
21%
Sok ember sok mindent kapott. Családi adó, egykulcsos alacsony szja, nők 40 év munkavisz utáni nyugdíja. Csok , babaváró. Stb stb. Ezek mind mennek szavazni és már nyert is a fidesz ilyen egyszerű. És most nyugodtan potozzatok le
2022. ápr. 5. 18:55
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

#17 az a baj hogy mást is kapott, pl 27% áfa, termékek árába épülő: útdíj, tranzakciós díj, különadók, árfolyamveszteség, stb.

De ezeket már nem bírják felfogni mert számolni, összefüggéseket átlátni kell, és az bonyi.

2022. ápr. 5. 19:04
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

"De ugye, nem vagy szingli? Mert úgy könnyű!"

Nem, van egy kutyám. Nőstény.

"az a baj hogy pont a fidesz az ami a semmirekellőket tartatja el velünk, pl: politikusok, politikusok családja"

Ez igaz, de ez az MSZP/DK/SZDSZ idején is így volt. Így gondolom ez a "rezsi". Az összefogásban is ott volt az MSZP/DK mitől lett volna most másként?!

MZP és társai alapjövedelmet, alanyi jogon járó segélyeket, stb akart, szóval ez pont dupla rezsi így!

"de mégse jutok egyről a kettőre és csak egy albérletig jutottam"

Legyél kőműves/ács, vállalkozó. Még csak tehetség sem kell hozzá. Megszerzed a szakmát aztán indulhat a lehúzás!

"Nem járok szórakozni, nem költők fölösleges dolgokra és mégis reménytelennek tűnik, hogy ingatlant vásároljak."

Most az is, ebben igazad van! Még jó, hogy ez előre várható volt (amikor belengették az új építésű házakra/lakásokra a CSOK-ot, lehetett látni, hogy ezt a használt piacra is kiterjesztik és akkor elszabadul a pokol). Aki ezt nem látta, vagy nem volt meg a lehetősége ingatlant venni, az most megszívta. És sajnos nyugaton, a nyugati fizetésekből is lehetetlen saját ingatlant vásárolni. Igazságtalan? Igen! De ez is csak idő kérdése volt...

2022. ápr. 5. 19:05
 20/31 anonim ***** válasza:
71%

19

De családod nincs, baszki. Látszik.

2022. ápr. 5. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!