A Fideszre szavazóknak mitől jó az életük Magyarországon és miért elégedettek a jelenlegi rendszerrel?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki elkezdené a baloldalt szidni, szeretném jelezni, hogy engem komolyan érdekel ez. Szeretném megérteni az ő álláspontjukat.2022. ápr. 5. 18:33
1/31 anonim válasza:
Nincs jobb pl. Aki a kicsit nem becsüli...
2/31 anonim válasza:
Miért olyan amit megszoktak, a kádári posványban a '80-asokban.
4/31 anonim válasza:
Már százszor le lett írva, nézd vissza.
5/31 anonim válasza:
Mert sorosbrüsszelgyurcsányzelenszkijmárkikatonákatküldeneukrajnába
6/31 anonim válasza:
Alacsony rezsi
Alacsony tómegközlekedési díjak
Egykulcsos szja
Sok új munkahely
Hálapénz megszüntetése
Családi adókedvezmény
Stb.
7/31 anonim válasza:
Nekem nagy elkötelezett fideszes ismerősöm egy majdhogynem lakhatatlan állapotú ingatlanban nyomorog, fizetése is a minimálbérhez közelít, de azért viszonylag fizikailag nem megterhelő munkát végez, persze protekcióval politikai ismeretségeiből. De ő köszöni szépen így is nagyon jól el van.
8/31 anonim válasza:
A fideszeseknek üzenem: Az anya férfi, az apa nő és a gyerekeiteket az LMBTQ sosem fogja békén hagyni! XD
9/31 anonim válasza:
Mert az egész életemet úgy építettem fel, hogy felelősségteljesen, önerőből boldoguljak. Sokat tanultam, megdolgoztam az utolsó fillérért is, nem vettem fel hitelt, nem költöttem el a fizetésem hülyeségekre, nem veszek felesleges dolgokat.
Nincs semmi konkrét hasznom belőle, hogy a Fidesz van hatalmon, de ha lehet, minél kevesebb semmirekellőt (aki az államtól várja el hogy eltartsa, mástól várja a boldogulást) tartanék el az adómból. Jelenleg csak a Fidesz opció emiatt (a Mi Hazánk túl szélsőséges).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!