Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megindította a jogállamisági...

Megindította a jogállamisági eljárást az EU, ez tette a fidesz győzelem, Megérte?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 5. 16:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Az úgy megy, mint a közpénz esetében.

Van egy kis lista, hogy mire mi mennyi megy.

Pl egy 5m²-es beton alap készítés 1millió forint. Na most ha te csinálsz egy 5m²-es beton alapozást az sehogy nem kerül ennyibe. Villanykörte 20.000 ft/db.

Meg hasonló túlszámlázások mennek és így lopnak rengeteg pénzt.

Nyilván az EU pénzeket nehezebb lopni, mert ott kell egy tényleges elszámolás, de próbálkoznak. Persze, mikor egy ilyet benyújtanak az EU-nak köpni nyelni nem tudnak. Ezért megy az, hogy szólnak Orbánnak, hogy fejezze már be ezt.

Nyilván megcsinálják a kívánt dolgot, akár egy piac csarnok, vagy egy bicikli út, de mivel jelentős túlszámlázás van, ezért vagy nem olyan a minőség, vagy valami apróság csak. Pl van ahol egy wc-t építettek nem tudom hány millióból (valami 100milliós nagyságrend), de az sincs 10m² és valami lepukkant kis vityillónak néz ki.

De személyes kedvencem az ingyenes linux mint elérhetővé tétele 2.2milliárd forintból. Adott egy teljesen ingyenes, free licenses operációs rendszer. Windowstól eltérően teljesen ingyen leszedheted a gyártó honlapjáról, se kulcs, se aktivátor, se semmi nem kell hozzá. Teljesen ingyenes, szabadon használható. Teljesen 0ft és jogtiszta minden magánszemély számára. Ezt Orbánék nagylelkűen megosztották a magyar emberekkel 2.2milliárd forintért.

De ebben tényleg semmi értelem. Fenn van a honlapon teljes magyar nyelvi támogatással, teljesen ingyen és ez is 2.2milliárd forint volt.

Na akkor kezded érteni, hogy mi az a lopás??

2022. ápr. 5. 18:10
 22/35 Dzsonszi ***** válasza:
41%

Például ilyenre gondolsz?

[link]

Vagy az M4-es metró? Amikre kontkér bizonyíték van? És ti egy az egybe őket akarjátok az ország vezetésére, csak MZP-vel a kirakatban.

2022. ápr. 5. 18:13
 23/35 anonim ***** válasza:
70%

#20, ha már youtube:

[link]

[link]

Hasonló tartalmakat is nézegethetnél. Nem csak azt, amit a fidesz aktivistáknak osztogatnak.

2022. ápr. 5. 18:14
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

van mondjuk egy iskola felujitás 10 milliárdét, és mondjuk van 2 kivitelező (Lőlő és én)

1. én mégcsinálom 9 és fél millárdét

2. lőlő megcsinálja 10milliárdért

Orbán lőlővel csináltatja meg az iskolát.. a tőbbit bogozd ki

2022. ápr. 5. 18:16
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Volt konkrétan olyan is, ahol talán lölőék vagy valami más baráti társaság nyerte, pedig ők kérték a legtöbbet. Rangsorban a második meg kb fele annyiért csinálta volna.

Ellenzékieknek lehet ismerős. Fidesznek meg kéne ellenzéki médiát is olvasni (mint ahogy én is nézek kormánypártit).

2022. ápr. 5. 18:20
 26/35 anonim ***** válasza:
85%

20

Na akkor lokjed nekem ahol 90% ban a nyugati emberek egyetertenek Orban kul es belpolitikajaval.

Nyomok neked egy parat izelitonek.

Ala meg irom az egyik legfelszavazattabb kommenteket.

[link]

"Hungary, Poland, White-Russia and Serbia have old tired men desperstely fighting for keeping to remain in power. Fuckers. EU must enforce stronger means to inhibit meaning cut pouring money to those olicharcs."

[link]

"And he called Zelnsky an enemy in his victory speech. A real charmer, isn't he?"

"4 more years of corruption and Russia snuggling for you Hungary."

"Let them hitch their wagon to that dying shit hole. Russia can take them down with them."

[link]

"I do believe that the EU needs to enact minimum standards for democracy that each member has to live up to, along with sanctions if they do not.

E.g. losing all subsidies until they are back in compliance, and exclusion from the EU entirely if it happens repeatedly or for an extended period (e.g. 5 years). In 2020 Hungary received €6.14 billion in EU subsidies, which would definitely be felt. As far as I can tell the Hungarian budget for 2020 was around 62 billion."

Ismetlem, a pozitiv legfelszavazottabb kommentek ezek.

Na kuldjed gyorsan azt a 90%-os egyetertes amit itt oklendezel.

Es ne gyere random oldalakkal mint a youtube, ahol a csatorna valogatja hogy milyen kommentek mehetnek oda.

Mutass nekem reddithez hasonlo vagy redditen (ahol barmit irhatsz ami nem megy szembe az erkolccsel meg a hatosagokkal) forrast amin igy fel vannak szavazva az Orbant dicsoito hozzaszolalasok, es ha lehet megint ne a /r/Russia vagy /r/Orban4Ever helyrol ahol a propaganda megy ezerrel, hanem egy sokkal tagabb publikusabb helyrol.

2022. ápr. 5. 18:23
 27/35 Dzsonszi ***** válasza:
36%

Jó olvasgatást (én is tudnék csomó topkommentet másolni, de keresd meg magad)

https://www.youtube.com/watch?v=DuCx7ZyUnfY

https://www.youtube.com/watch?v=s03YALYWb68

https://www.youtube.com/watch?v=4sccnFYf8Fo

Amúgy neked erre izgul a kukid? Hogy minél jobban becsmérlik Magyarországot? Mert nekem az itteni balosoktól az jött le, hogy arra izgulnak fel, ha minél többet lenézik a magyarokat.

2022. ápr. 5. 18:29
 28/35 anonim ***** válasza:
85%

27

Na grat az olvasashoz.

Mondtam hogy youtube-ot nem-nem.

Na kezd elorol.

2022. ápr. 5. 18:37
 29/35 Dzsonszi ***** válasza:
8%

Mert szeritned a BBC, Guardian akik full balos beállítottságúak kitűzik majd azokat a kommenteket, amik ellen uszítanak általában? De én itt fejeztem be veled, csak a környezetetben élőket tudom sajnálni, az itteni bunkó kommentjeidből ítélve.

2022. ápr. 5. 18:40
 30/35 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem erre senki nem izgul. Csak nem ringatjuk álomba magunkat azzal a hamis hittel, hogy mi milyen népszerűek is vagyunk mindenhol, meg irigykedve nézik a mi bölcs vezérünket, hogy "ez aztán az államférfi, ide is ilyen kéne". Mindenhol lenézik őt és nem értik, hogy mi miért nem zavarjuk már el. Ezért tartják sokan a magyarokat olyan sötétnek, ezért hiszik azt, hogy mi még esetleg a számítógépet sem ismerjük, mert sokan nincsennek azzal tisztában, hogy milyen is a jó élet, hogy tényleg bevesszük Orbán marhaságait, pl a hanyatló nyugat kapcsán. Több ilyen szemléltető anyag is készült már a számunkra, hogy nem, nem ez a valóság. De valaki nem lát, mert éppen Orbán fenekét nyalja becsukott szemmel és mást nem is lát, nem is hall egész életében, csak ami onnan jön.

2022. ápr. 5. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!