Ma annyira jól telt a napom. Tudva, hogy tegnap a nemzeti pártok ekkorát nyertek! Nektek hogyan telt? 🙂
Figyelt kérdés
Főleg a Fidesz, de a konstruktív ellenzéki Mi Hazánk is szuper eredményt ért el!
Nektek hogyan telt a mai nap? 🙂☀🇭🇺
2022. ápr. 4. 20:17
1/4 anonim válasza:
Dolgoztam, olvasgattam a sok agyamentet ahogy orgazmussal átitatva örülnek a győzelemnek, meg a többi agyamentet akik tombolnak, hogy nem az ellenzék nyert 🤣 Én csak röhögök rajtuk/rajtatok.
2/4 anonim válasza:
A Mi hazank egy rasszista part. Ha te a fideszt es a mi hazankot egy kalap ala veszed akkor ezzel elismered hogy nincs koztuk kulonbseg ergo a fidesz is szelsoradikalis.
3/4 A kérdező kommentje:
2: ezt csak te gondolod. Ne projektáld rám a hülyeséged. 😃
2022. ápr. 4. 20:27
4/4 anonim válasza:
#2 Ritkán van alkalmam ekkora baromságot hallani. Egyrészt a Mi Hazánk nem rasszista. Van egy etnikum, amely körében jelentősebb a bűnözés aránya, mint a nem oda tartozóké. Ez alapján ítélkezik, és mivel az etnikumra jellemző tevékenységeket űző embereket ítéli el, a sok libernyák rögtön rasszizmussal vádolja őket. Másodszor tudod, mi az a jobb és baloldal? A Fidesz és a Mi Hazánk is keresztény nemzeti alapú párt, az utóbbi nyilván radikálisabb, de az alapelveik miatt még lehetnek konkurensek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!