Fideszesek, szerintetek mennyi igazságtartalma van annak, amit ellenzék fel szokott hozni, hogy ez a győzelem főleg a média hatalom (sok helyen vidéken csak egyest tudnak nézniazidősek, szegények), propaganda és az osztogatás miatt történt?
Hol nem lehet RTL-t fogni?
Akkor lehet inkább csak azt nézik
Van benne igazság, de azért tegyük hozzá hogy a vidéket úgy húzta be a Fidesz, hogy az ottaniak egy összetett mondatot nem értenek. Nem néznek m1-et mert egyszerűen nem jut el az agyukig.
Ott egyszerűen annyira van szükség hogy valaki odamenjen és azt mondja csókolom Mari néni ha az xy-ra tetszik szavazni megemeljük a nyugdíját 3000 Ft-al. De ezt 80-szor kell elmondani neki hogy eljusson az agyáig.
Kognitív gondolkodásra képtelenek, egy csimpánz sokkal értelmesebb náluk. Jellemzően a kocsma és az otthonuk közti út megtételére képesek, de közben beesnek az árokba kétszer. Dolgozni még életükbe nem dolgoztak, írni-olvasni nem tudnak.
Voltam vidéken kisfalukban rengeteget, szóval tudom jól.
A cigánysorool meg ne beszéljünk inkább, az ennél is rosszabb, ott két herbál között kell beleverni az emberbe hogy kire szavazzon, borzasztó.
Amúgy tök melós dolog, és undorító, a sok büdös alkesz vidéki nyuggerrel beszélni. Szóval kell a gusztus hozzá. Ellenzéki politikusainknak sajnos büdös a munka, és lusták hozzá, meg is lett az eredménye.
Mindkettő megalapozott, de az ellenzéki narratíva eltorzítja.
Tény, hogy a Fidesz erős médiabirodalmat épített ki és erős a propaganda is, de az, hogy vidéken nincs internet, (vidék = Budapesten és az agglomeráción kívül az egész ország) csak m1, ez szánalmasan gyenge kitaláció. Aki ilyet állít, az pont olyan tájékozatlanul él a belpesti buborékjában, mint ahogy a nem pestiekről mondja.
Az osztogatás is hatott, de az is félrevezető, hogy az ellenzékiek ebből kiragadtak random részleteket, (pl. a folyamatos farhátazás) mintha semmi más nem lett volna az elmúlt években, ami segíti az embereket. Kiemelném itt a lakásfelújítási támogatást, ami a középosztálybeli családokat célozza.
Sebeket nyalogatni, és másokat okolni mindig könnyebb mint belátni az igazságot.
MZP eleve elbasztä azzal, hogy az ellenzéki szavazóbázist egy felsőbbrendű fajnak titulálta, a kormánypártiakat pedig lenézte és sértő jelzőkkel illette.
Ilyet egy normális épp elméjű ember nem tesz, ha az a tét hogy miniszterelnök szeretne lenni.
Őszintén én nem is értem hogy ezt hogyan gondolták, ki volt ebben gittegyletben aki felhatalmazást adott ezeknek a kijelentéseknek az elhangzására. Mert MZP biztos hogy nem magától találta ki ezeket, nem akarom elhinni hogy valaki ennyire ostoba legyen. Vlsz. a háttérből valaki(k) adták ezeket az instrukciókat, hogyha nyíltan kamerák előtt a fikázza Fideszes embereket akkor azzal tuti sikert fognak aratni.
Azt írom hogy igaz, 28%-on állok. 3-as is azt írja, hogy igaz. Ő 100%-on áll 😅
K*rva jó 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!