Ki mit érzett látva, hogy Márki-Zay mögé egyedül Donáth Anna állt oda, a többiek el sem mentek vagy időközbn megfutamodtak az eredményvárón?
Hát érdekes...
Jakab faparaszt Péter azt nyilatkozta, hogy már régóta ment a jelzés MZP felé, hogy nem oké.
Nem tudom, hogy mi hangzott el, Márki amúgy roppant egoista, nagyképű, kompromisszumképtelen, az tény, mint ahogy az is, hogy tényleg oltári baromságokat mondott.
Amúgy pedig Karácsony nagy haver, nem csoda, hogy ott volt, Gyurcsány és Jakab viszont gerinctelen volt, illett volna ott lenniük, és nem távolról ekézni MZPt.
Ez a dolog azonban pontosan megmutatja, hogy ez az összefogás nem az az összefogás volt már, amiben az ellenzéki szavazók hittek. Szerintem a DK és a Jobbik csúnyán átverte őket, mármint a saját szavazóit...
Vona idején hittem benne, hogy a Jobbikból lehet egy kormányváltó párt.
Pálfordulása után Jakab csinált belőle egy csicskapártot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!