Szerintetek melyik pártra szavazzon egy 33 éves egyedül élő férfi?
Figyelt kérdés
25 évesnél már idősebb vagyok, de nem vagyok nyugdíjas sem. Családom sincsen. Mivel férfi vagyok a diákhitelemet még gyerekvállalás mellett is vissza kell fizetnem. Melyik párt ígér legalább valami jót a hozzám hasonlóknak?2022. márc. 28. 12:42
1/17 anonim válasza:
Olvas el mindenki programját! Akinek nincs terve sincs.
2/17 anonim válasza:
Fideszre szavazz, ne kockáztass az már bevált.
3/17 anonim válasza:
33 évesen tényleg egy ilyen oldalon kapott válaszok alapján fogod eldönteni, mi lenne a helyes választás? Maradj otthon.
4/17 A kérdező kommentje:
#1 : Ha csak annyi dolog fog történni 4 egész év alatt, amit leírtak, akkor odamenni sem érdemes.
2022. márc. 28. 12:46
5/17 anonim válasza:
"Akinek nincs terve sincs."
Értem én, hová akarsz kilyukadni, de van aki ígéri, meg van aki teszi.
6/17 anonim válasza:
Szavazz érvénytelenül.
Nem tudom mit mondjak.
Az ellenzék lakhatást támogató terve bíztató, szavazz rájuk.
7/17 anonim válasza:
Ígérni mindenki ígér, de sajnos az a realitás, hogy egyetlen párt sem tudja odaadni a mézescsuprot egy hozzád hasonló helyzetben lévőnek, hiszen ha a dolgozó, gyermektelen, még bőven fiatal állampolgárokat elkényeztetik, akkor hogyan lesznek egyensúlyban az adóbevételek és -kiadások? Melyik csoportokon spórolnák meg azt, amit inkább rád költenek? Te vagy az átlagos teherviselő iskolapéldája.
8/17 anonim válasza:
Félid-meddig hasonló cipőben járok, én 29 vagyok. Én úgy látom, hogy ha a fidesz marad, akkor érdemben nem lesz változás, márpedig nagyon nem vagyok elégedett velük, 12 év alatt 2/3-os többséggel nem alkottak maradandót, sőt... Így kormányváltást szeretnék, amire egyedül az összefogás képes. MZP számomra hiteles politikus, hiába próbálják lejáratni, én adok neki egy esélyt és jobboldali szavazóként megkapja a voksomat, mert az elképzelései tetszenek és Hódmezővásáshelyen az ígéreteit eddig betartotta.
9/17 anonim válasza:
A Fidesznek volt 12 éve, és rengeteg uniós támogatás hogy az ország Ausztria szinten legyen. Sehol sem vagyunk.
Ideje esélyt adni az ellenzéknek.
10/17 anonim válasza:
"Értem én, hová akarsz kilyukadni, de van aki ígéri, meg van aki teszi."
Akkor kérlek összd meg velem, hogy a következő 4 évben mi lesz az. Milyen törvények fognak születni? A jövő érdekel, a múltat ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!