Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek melyik pártra...

Szerintetek melyik pártra szavazzon egy 33 éves egyedül élő férfi?

Figyelt kérdés
25 évesnél már idősebb vagyok, de nem vagyok nyugdíjas sem. Családom sincsen. Mivel férfi vagyok a diákhitelemet még gyerekvállalás mellett is vissza kell fizetnem. Melyik párt ígér legalább valami jót a hozzám hasonlóknak?
2022. márc. 28. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Nőt fogni egyik sem fog segíteni, egyéni érdekeket nem fognak kiszolgálni :)
2022. márc. 28. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Mivel a Fidesz csak a családokat támogatja, gyakorlatilag semmibe veszi az egyedülálló embereket, én pl biztos nem szavaznék rájuk. Mi fizetjük a gyerekes családoknak is a Csokot és egyebeket, nekünk kell a legtöbb adót fizetni. Közben egy garzon lakás ára is megfizethetetlen, ha valaki nem örököl és nem tud/nem akar családot, annak csak a szintén drága albérlet maradt.
2022. márc. 28. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Bízz a kezedben, az mindig kéznél van és költeni se kell rá.
2022. márc. 28. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
Fidesz.
2022. márc. 28. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagy akkor neked a 2 farkú kutya kell.
2022. márc. 28. 15:05
 16/17 árokpart ***** válasza:
7-es Nem tudom és őszintén nem bántásból, cikiből, de ezt a hozzászólást vajon józanon hoztad e össze, de mindenesetre olvasd vissza, mert bődületes butaságot írtál.
2022. márc. 28. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:
A 7-es nem írt butaságot. Én egyedülálló 40-es,gyermektelen nő vagyok, gyakorlatilag az én(és a hozzám hasonló helyzetűek, mint a kérdező) adójából finanszírozzák a családtámogatásokat, 13.havi nyugdíjat stb... Az ellenzék programjában szerepel a progresszív adózás, ami nekem jól jönne, több pénzem maradna.
2022. márc. 28. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!