Egyre több az idős, egyedülélő emberek sérelmére elkövetett támadás. Miért nincs közbiztonság?
"Mutatnál erre forrást? Szerintem ez egyáltalán nincs így. Egyébként én ebben az évben több járőrt láttam, mint a 8 év alatt összesen."
Ez igaz, én is. Mivel a faluban körülbelül 15-20 betörés volt 2 hónap alatt. Ami azelőtt soha, ráadásul sötét bőrű család egy sem él a faluban. Éjszaka gyalog járőröztek.
Koszond meg az LMP-nek meg a tarsainak.
Gyongyospatai ismerosom tudna meselni.
Mikor volt a balhe, ugye meguntak a banant es lehivtak a gardat.
Rend lett, de megjelentek a bohocok es rogton nekik estek, h mekkora rasszistak, h lehivtak a gardat,
Persze mikor megkerdeztek, h akkor hagyjak a rablasokat akkor mi vllt a valasz?
Hat ezt akkor se szabad meg bla bla...
Hihetetlen.
Nem tudom masok mit csinalnanak, ha allandoan ellopnanak a termest meg fenyegetnek.
"Mutatnál erre forrást? Szerintem ez egyáltalán nincs így. Egyébként én ebben az évben több járőrt láttam, mint a 8 év alatt összesen."
Csak pár hír, a több ezerből... Most jöhettek azzal hogy agymosott kuruc olvasó vagyok, de csak itt írják le az igazságot. Direkt nem cigányos híreket szúrtam be, mert tudom hogy a nagy részüket nem cigányok követték el, csak gyűlölet keltés végett írják ki állandóan.
Itt nem a cigány bűnözés a fontos, hanem hogy tényleg "rend lett 2 hét alatt"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!