Az ellenzékben egyedül a MZP-nek, a Momentumnak és Karácsony Gergelynek van gerince?
Megdöbbenve olvastam Jakab és Gyurcsány beszólásait, illetve szomorúan vettem tudomásul, hogy csak Karácsony és Donáth Anna álltak ki MZP mellett. Tulajdonképpen így már nem is akkora probléma, hogy nem nyertek, ilyen kétszínű politikusok ne nyerjenek. Gondolok itt a DK-ra és társaira.
Ti mit gondoltok erről?
Többé-kevésbé jah, mondjuk én ezt a választás előtt is tudtam, ezért is nem szavaztam rájuk.
A kutyapártra szavaztam, akik be is juthattak volna, ha a sok gyökér nem nyomatja ,hogy ÖSSSZEFOGÁÁÁÁSSS...
Most 5 kutyapárti helyett 3 fideszessel van több(ami pont elég a 2/3-hoz) és 2 ellenzékivel van több jobbik/mszp/párbeszéd/dk-s stb. élősködő gyökérből 2-vel több van, hát marhára megérte ugye?
Tulajdonképpen csak Márki-Zaynak volt mersze kiállni a közönség elé értékelni az eredményeket
Persze ha nyertek volna, ott tolongott volna az összes patkány
#7: Szerintem nem csinálták végig tisztességesen. Nem kötöttek belé, de nem is segítették. Ezt most nem csak azért mondom, mert nem nyertünk, végig ez volt az érzésem.
#1: Így utólag tényleg jobb lett volna a kutyapártra szavazni. Nem az eredmény, hanem az ellenzéki politikusok árulása miatt. Az biztos, hogy olyan összefogásra, amelyben a DK vagy a Jobbik benne van, többet nem szavazok.
MZP-nek gerince?! Ne nevettess!
A Momentum kár, hogy beállt hozzájuk, mert akár most már önállóan is be tudott volna jutni, mint a Mi Hazánk. KariGeri meg maradjon csak Budapest élén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!