Az ellenzékben egyedül a MZP-nek, a Momentumnak és Karácsony Gergelynek van gerince?
Figyelt kérdés
Megdöbbenve olvastam Jakab és Gyurcsány beszólásait, illetve szomorúan vettem tudomásul, hogy csak Karácsony és Donáth Anna álltak ki MZP mellett. Tulajdonképpen így már nem is akkora probléma, hogy nem nyertek, ilyen kétszínű politikusok ne nyerjenek. Gondolok itt a DK-ra és társaira.
Ti mit gondoltok erről?
2022. ápr. 4. 09:50
11/11 Andizsuzsi válasza:
"Nem kötöttek belé, de nem is segítették."
Miért is nem? Nálunk DK-s jelölt indult, MZP-vel közösen volt kiplakátolva. Gondolom (tudom, hiszen elmondták), hogy volt egy megállapodás a pártok és MZP között, amit MZP már az elején próbált felrúgni, amikor önálló frakciót akart. Gondolom a megállaodásban rögzítettekhez tartották magukat. Ha nem, akkor majd elszámolnak egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!