Márki Zay Pétert nem volt szép egyedül hagyni az eredményváró utáni beszéd alatt. Az összes ellenzéki politikus eltűnt. Szerintetek?
Csak a gyerekei voltak mögötte ha jól tudom. A politikusok eltűntek, kivétel nélkül mind és ma már az egyik legnagyobb mértékben ellenzéket erodáló politikus Jakab P. MZP-t hibáztatja mint ha ő nem lett volna fő, vagy elsődleges részese ennek a buktának. Ez azért nagyon durva, jellemtelen dolog szerintem. Ha nyert volna az ellenzék akkor pedig ott vigyorog büszke mosollyal műbőr kabátban MZP mellett?
Ki kellett volna állni a bukást követően is amellett akivel együtt kampányoltak!
Ebből is látszik, hogy nem volt itt valódi Összefogás.
Jakab egyébként egyre unszimpatikusabb.
Én tudtam, hogy ennek a koalíciónak nincs esélye a Fidesz ellen, akik több, mint 30 éve együtt vannak.
(egy politikailag semleges kommentelő)
A fideszt a saját szavazói fogják széttépni, amikor majd egyszer megértik mennyire palira vannak véve.
És ha tényleg akkora válság jön, akkor lehet még előre hozott választás, mondjuk jövőre.
9, jaj híveim, Brüsszel minket büntet, ezért muszáj árát emelni.
Ennyi. Simán beszopja az alja. A teteje meg kap annyi pénzt, hogy nem érzi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!