Van itt olyan, aki 2018-ban a Jobbikra szavazott, és most is jobbikosnak vallja magát?
Az összefogásra szavaztam, előtte Jobbikosnak tartottam magam. Főleg inkább 2010-14 között, Vona idejében. Most leginkább az érdekelt, hogy ne ORbán és a Fidesz nyerjen, de legalább ne 2/3-al. Hát egyik sem jött be. Szerintem MZP vállalható, kozervatív inkább jobbos figura, aki mögé be kellett volna állnai normálisan a teljes ellenzéknek. De nem tették, meg is lett az eredménye.
2018-ban is a Jobbikra szavaztam, de akkor inkább már csak megszokásból és csak listán, ahogy az előző helyközi választásokon is. Ahol én élek az ellenzék egy helyi MSZP-s politikust indít mindig, de az ő személye számomra fontosabb, mint a pártja, akikkel amúgy nem értek egyet.
Szóval egyéniben a személy a fontos, listán pedig megszokásból eddig a Jobbik. 4 év múlva valószínűleg nem szavazok senkire már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!