Osváth Zsolti miért nem ment még ki mindig külföldre?
Összetörten beszél a választási eredményről, nagyon maga alatt van.
Korábban bejelentette, hogy megy, de még minig itt van, és most már finomít, hogy csak akkor megy, ha a tervei nem válthatóak valóra. Az étterem mondjuk összejött EU-s pénzből ahhoz képest, hogy mennyire el vannak itthon nyomva a melegek.
https://www.youtube.com/watch?v=-jl6-IGD9RU
🤣🤣
Ki a fideszes? Istenem... hogy minden fáj egyeseknek... szar lehet
Tengnap azt láttam, hogy roma fiatalok mentek a villamosmegállóba a kezükben ott volt az érettségi bizonyítvány.
Tehát sikerült leérettségizniük. Ha nekik sikerült - pedig nem tűntek túl értelmiséginek - akkor ha nem tud valaki leérettségizni, az finoman fogalmazva nem egy okos ember.
Igenis ciki, ha valakinek nincs érettségije.
"itt meg attól már hülye valaki hogy nincs érettségije"
Hülyének nem feltétlenül hülye az, akinek nincs érettségije. Éppenséggel lehet normális ember is, hiszen az intelligencia született képesség.
Viszont nagy hátrányba kerülhet az életben. A gimnázium ugyanis olyan tudást ad, amit nem igazán lehet sehonnan sem pótolni. Aki nem tanul természettudományokat, nem formálódik a gondolkodása a matematika által az hátrányos helyzetbe kerülhet. Nagyobb valószínűséggel fog bedőlni a csalóknak, stb.
Aki például nem tanul Földrajzot, az nem igazán fogja érteni, hogyan működik a világ. A Földrajz egyik része természettudomány, a másik része társadalomtudomány. Mindkettő szükséges ismeret az életben.
-------------
Az eredeti kérdésre válaszolva:
Nem tudom, hogy pontosan miért nem megy el Zsolti az országból mert nem nézem a videóit. Talán azért, mert tanulatlan ember, és csak mosogatni kellene a munkáltatóknak kb. 800 euróért. Az meg nem felel meg neki, ami valahol érthető, hiszen YouTube sztár, gondolom cikinek érezné magára nézve a mosogatást. De amúgy nem tudom, ez csak egy tipp.
27-es válaszoló voltam
Kicsit későn de azért még írok egyet hátha hozzá tudok valami értelmeset fűzni.
Zsolt már egy harmincas éveit élő ember, az alapján amit láttam és hallottam tőle nekem értelmesnek tűnt, milyen a megjelenése vagy kisugárzása az már ízlés dolga. Lehet hogy borzalmas tanuló volt mindenből, nem sikerült neki. Lehet csak nagyon nem ment neki mondjuk a matematika, sehogy se tudta azt a tantárgyat megírni egy kettesre úgy hogy a többi ment és ezért nem lett meg. Lehet hogy egy lógós rosszgyerek volt aki sz@rt az egészre, lehet hogy történt vele valami tragédia az utolsó évében ami keresztbetett lelkileg a felkészülésben, ez utóbbi tudom milyen bár nekem sikerült de csak erős családi támasszal ami tudom hogy Zsoltinak nem volt mivel állami gondozásban nőtt fel. Az is bennevan hogy már letudna érettségizni csak úgy érzi nincs rá szűksége van egy sikeres Youtube csatornája és egy szintén sikeres étterme.
Utólag visszanézve nem kellett volna a fideszesezést elkezdenem mondjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!