VV Osváth Melegzsoltit mennyire tartod a társalomra kártékony embernek?
Az orbángyűlöletéről közismert meleg vlogger néha - számomra gerinces és szimpatikus, de a maga szempontjából ostoba módon - beleállt abba, hogy elítélte a meleg Mikulást és szakállas transz Szűz Mária provokációt, de emelett "gay unicorn" (tehát semleges nemű) éttermet üzemeltet, és ezerrel tolja a melegpropagandát.
Szóval én összességében egy jó szándékú de sértett, és épp ezért inkább kártékony embernek ítélem meg őt. Ki hogy látja?
"(tehát semleges nemű) éttermet üzemeltet"
Öhm, mint ahogy mindenki más is? 😕
Vagy épp milyen "neműnek" kellene lennie egy étteremnek?
Én egy jobboldali gondolkodású ember vagyok inkább, viszont így is szimpatikus ember lett nekem ez a srác. Sok mindennel nem értek egyet, amit mond, de így is nagyon jól lát néhány dolgot, reálisan és az a mondata nagyon tetszett: ,, Nem az a homofób, aki nem fogadja el a melegeket, aki nem ért egyet velünk, hanem aki azt gondolja betegek, genetikai hulladékok vagyunk."
Ezt csak amiatt mondtam, mert sokszor a liberális emberkék, ha már valaki azt mondja, hogy nem ért egyet mondjuk pl. az átoperáltatással, akkor az már homofób.
Orbángyűlölet. Értsétek már meg Fideszesek/ nem Fideszesek, én mint jó pár éve baloldali szavazó mondom, hogy senkinek se Orbán személyével van baja, meg magával Orbán Viktorral, hanem amit csinál, a lopás, hazudozás, gyűlöletkeltés. Ha más lenne a hatalmon, és ugyanezt csinálná, akkor valószínűleg őt is így utálnána társadalom nagy része.
Szerintem Deák Dániel munkássága sokkal kártékonyabb, mert Zsolti mindent maga épített fel a saját pénzén, erejéből, míg Deák az közpénzből sok százmilliót elköltve próbálja átmosni az emberek agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!