Osváth Zsolt (VV Zsolti) szerintetek is ideális lenne melegügyi miniszternek?
Figyelt kérdés
szerintem nagyon értelmes fiatalember és egyéb fontos ügyek mellett sokszor kiállt már a melegek jogaiért.2022. febr. 26. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én kimondottan nem kedvelem a legtöbb homot, de ezt az Ozsváth gyereket nagyon tisztelem. Azért gyerekotthonból idáig eljutni, hogy 0 családi háttér nélkül nem sitten kötött ki, mint az állami gondozottak nagyon nagy része, hanem vállalkozik-szerepel, tud értelmesen beszélni és párbeszédet folytatni, emiatt még jobboldaliként is kalapot emelek előtte. Szóval sokkal alkalmasabbnak tartom a legtöbb ballibsi kis verébnél.
2/5 anonim válasza:
Mi a f@sznak melegügyi miniszter? Ennél még a vonatkerék-pumpáló miniszternek is több értelme lenne...
3/5 anonim válasza:
Nem, túlságosan elfogult és pont szerintem a gyerekkorából eredő lelki problémái miatt. Nem lehet egy embernek a világ megmentőjét játszani ez nem így működik. Valamint a politikában sem eléggé jártas.
4/5 anonim válasza:
"Mi a f@sznak melegügyi miniszter?"
Romaügyi is minek? Kb 5% a homokosok meg a cigányok aránya is a lakosságban. Ennél jóval kisebb csoportoknak is van érdekképviselete.
5/5 anonim válasza:
Nem lenne jó. A Zsolt nagyon el van szállva magától, és nagyon erősen lerí róla, hogy felülpozíciónálja magát szinte mindenkitől.
Ő nem igazán a közéletbe való. Mint látod dolgozni sem hajlandó elmenni, inkább vállalkozik, egy beosztotti szerepet képtelen lenne elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!