VV Zsolti már csomagol?
Fidesz győzelem lett, azt mondta, hogy elhúz az országból, ha így történik. Pakol már, nem tudjátok?
Sajnos a Facebookon nem tudom tőle megkérdezni, mert letiltott. :(
Utolsónak:
Dehogy sajnos! Nincsen szüksége a társadalmunknak ferde hajlamú emberekre, akik ráadásul tolják az arcodba ennek a propagandáját.
Milyen propagandát? Tudnál idézni, linkelni ilyet tőle? Nem hinném.
Mi az, hogy nincs szükségünk melegekre? Oké, hogy fidesz szavazó vagy, de ennyire még te sem lehetsz primitív/ostoba.
Utolsónak!
Tessék:
Egy ilyen megnyilvánulása igenis propaganda. Nehogymár azt reklámozza, hogy 2 faszi örökbe fogad egy kisgyermeket. Vak vagy és ostoba, ha ezt nem látod. Vedd le a szemellenzőt!
Azt írtam amúgy, hogy a társadalmunknak nincs szüksége ferde hajlamú emberekre. Igen, de itt főleg azokra értettem, akik ezt reklámozzák. Mi sem smárolunk a barátnőmmel soha nyilvános helyen, közterületen, ők se tegyék. Maradjanak a 4 fal közt és ott csináljanak azt amit akarnak.
(De egyébként ez vonatkozik a sima heterokra is. A smárolás meg egymás falása nem közterületre való!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!