Orbán Viktor haláláig fog uralkodni?
Szerintem igen.
Valahogy nem tudom Orbánt elképzelni sem mellékszereplőként a Fideszben, sem otthonülő öregúrként, aki néha elmondja a véleményét egy újságírónak az aktuális politikai helyzetről, de egyébként csak a családjának él, unokázik, keresztrejtvényt fejt a nappaliban stb.
Mindig elviccelitek a gyurcsány kérdést. Pedig hidd el amig gyurcsány keveri a szart a baloldalon addig a fidesz stabilan győzni fog.
Nem vevő a magyar választó arra amit fleto képvisel.
5-ös ebben igazad van, marad tehát Lázár János. Ha az infláció, árhiány, EU pénzhiány, benzinár stb bezavar szerintem neki lesz a legtöbb esélye képbe kerülni.
Egyetértünk, hogy a baloldal nem képes kormányt váltani se így se úgy, de ettől még Gyurcsány 14 éve nem miniszterlnök és mégis ő a hibás mindenért?
Egyetértek az utolsó válaszolóval. A kérdés kiírása is valahol ízléstelen. Orbán Viktor egy zseniális politikus, szakmai szemszögből szerintem bárkitől jobb a parlamentben. Kiváló szónoki képességgel rendelkezik, meggyőzően érvel, minden körülmények között megőrzi méltóságát. Higgadtan és diplomatikusan érvel, persze tudom ettől még hozhat rossz döntéseket, de akkor sem lesz hiteltelen.
Azért említem meg, mert például Jakab Péter már kiesett ebből a szerepkörből. Bohócot csinált magából, egy bőrdzsekiben próbál érvelni, egy öltönyös elnök előtt? Krumplit mutogatott, hiteltelenné téve ezzel saját magát. Egy komoly politikus érvekkel harcol, nem pedig indulattal. Vona Gábor például mérföldkövekkel komolyabb ellenfelet jelentett régebben.
Márki Zay Péter egy rettenetesen okos ember, de kevés politikai véna szorult a fejébe. Nem állhat le fiatal civilekkel vitázni a nyílt utcán, nem mehet bele személyes sértegetésekbe! Nem a tiktok az a platform, ahol hirdetni kell az igét. Ezek a dolgok biztosan nem egy vezető benyomását keltik. Részéről az volt még nagy hátrány, hogy az emberek alig ismerik. Az emberek jelentős része nem tud miért bizalmat adni a részére. Orbánt már ismerik és bizonyított nem is egyszer, talán inkább megszavaznak egy biztosat, ha még rosszabb is mintsem kockáztasson egy teljesen ismeretlen emberrel kapcsolatban. Ráadásul a médiapropaganda is keményen aláásta, lényegében csak kihasználták a hibáit. Hiszen sok esetben helytelenül és durván fogalmazott, erre pedig le is csaptak ez teljesen érthető.
Toroczkai László nekem az egyik nagy kedvencem, komoly ellenfele lehet Viktornak! Higgadt, határozott álláspontot képvisel szinte mindenről, nem indulatból válaszol, hanem érvekkel. A későbbiekben még remélem komoly szerepe lesz az Ország irányításában.
A többi politikus pedig nem jelent ellenfelet Viktor számára! Ilyen Bősz Anett, Szél Bernadett, egyéb liberális pártok vezetői, vagy akár Dr. Gődény György nem jelent neki politikai szemszögből semmilyen fenyegetést. Egyszerűen azért, mert őket is hasonlóan, mint Jakab Pétert bármikor le tud szakmai szinten körözni. Egyszerűen nem elég erős vitapartnerek.
9-es: a kérdés nem erről szólt!
Orbán ugyanúgy felejtős lesz mint Antall József!
Orbán ugyanis nem demokráciát épített, hanem autokráciát! És azt is rosszul... Orbán nem Európába vezette az országot, hanem attól minél távolabb. Orbán nem egységet teremtett az országban hanem belső gyűlöletet! Orbán csak egyeseknek teremtett jólétet, a népesség nagy részét nyomorba taszította. Az én meglátásom szerint a történelem a süllyesztőbe teszi - és erre rá is szolgált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!