Mit tippeltek, Orbán tovább fog uralkodni a nép nyakán, mint Kádár?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 16:06
1/17 anonim válasza:
Esélyes, hogy igen. Kádár 22 évig volt a góré, az utolsó évében bár még papíron ő volt az MSZMP főtitkára, de a romló állapota miatt már mások irányítottak a háttérben. Ők frankón rátudták a felelősséget hárítani Kádárra a "rendszerváltás" után, mert ő már halott volt akkor. Azért a Kádár rájött, hogy mi kell a magyarnak, legyen tele a hasa, és akkor minden pöpec, lényegében Orbán is ezt csinálja. Viktor ugye 10 éve miniszterelnök, még 2030-ig is elhúzhatja, ha jól keveri a kártyákat, társadalmi igény meg úgy sem lesz a változásra.
2/17 anonim válasza:
Majd azt a nép eldönti. Tudom, hogy a hangos kisebbségnek új keletű fogalom a demokrácia.
3/17 anonim válasza:
Orbán nem a nép nyakán uralkodik hanem a legnépszerűbb párt elnöke. Ő azért él, hogy nekünk magyaroknak jó legyen. 2010 től sokkal jobb az országunk mint volt és ezt neki köszönhetjük. Gyurcsánnyal majdnem csődbe mentünk Viktorra nem. Esténként ha valamiért szomorú vagyok azzal a tudattal fekszem le, hogy Viktor és én egy csillagkép alatt alszunk.
4/17 anonim válasza:
3-as!!! Szakadok rajtad!! Mennyit kapsz amúgy trollkodásért?
5/17 anonim válasza:
Orbán meg mondta 2030-ig akar uralkodni.
6/17 anonim válasza:
Bár olyan jó lenne, mint Kádár idején : ingyen balaton, SZOT üdülés...
7/17 anonim válasza:
Én nem trollkodtam. Sokkal tiszta szívűbb ma a vezetésünk mint 2010 előtt. Sokkal jobb ma az élet, nőtt a biztonság azóta. Jött egy válság de a Fidesz minden erejével minket magyarokat véd. A tudat, hogy ugyanazon nemzetnek vagyok a tagja mint Viktor tiszta és életerős tudattal árasztja el szívemet és békés álmokat hoz nekem.
8/17 anonim válasza:
Orbán Kádárnak még a cipőjéig sem ér fel!
Az sem volt normális, de ez legalább olyan sík hülye, mint ez a fidióta bérnyalóka!
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem trollkodik, simán hülye.
10/17 anonim válasza:
Orbán hoz békét és demokráciát a magyar birodalomba. Orbán virágoztat fel minket! Minden éjjel Orbánra gondolok, hogy szépeket álmodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!