Ez most teljesen komoly, hogy azért akarnak sokan kivándorolni most, mert a Fidesz nyert?
19-es
Mivel szövegértelmezési nehézségeid vannak, még egyszer kérdezem, Szíriából, Észak-Koreából vagy Oroszországból miért menekülnek az emberek? Pedig pont olyan kormányuk van, mint itten nektek, de legalábbis affelé haladunk.
Trumpot hagyjuk, mert bár a ti szellemi színvonalatokhoz tökéletesen passzol, de attól még egy idióta bohóc.
20. Igen, a covid korlátozásokat sok helyen jobban túltolták, mint itt. Ez tény. Azzal nem is értek egyet 100%ban.
De valahogy nekem nagyon nem ugyanaz, hogy egy olyan speckó helyzetben mint a covid, a kormány keményen túlreagálja a dolgot és lezárja a lezárást is, ami gáz, de egy úgymond "egyszeri" dolog, szemben egy szinte fékek és ellensúlyok nélkül maradt autokráciával, ahol egy olyan, mindenféle kontroll nélkül, 2/3.al működő hatalom regnál, ami a gyerekeket közjószágnak tartja, engem meg szülőgépnek. És nem csak az elmúlt 2 évben.
Bár tudom hogy nem nekem szólt, nem azt mondom, hogy a mostani rendszer olyan mint az Orosz vagy az Észak-koreai, viszont afelé tart, én pedig nem akarom megvárni hogy vissza térjünk a rendszerváltás elé, és már csak disszidálhassak. Jobb úgy ha kivándorlásnak nevezik.
22.
De, pontosan affelé tartunk. Csak ti a narancs-ködben már nem veszitek észre. Ti már csak a Kedves Vezetőt látjátok és mindent kritika nélkül elfogadtok neki.
28 vagyok : friss hír jogy elindítja az EU a jogállamisági mechanizmust, vagyis megszunik az eu penzek beáramlása.
Én mondtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!