Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez most teljesen komoly, hogy...

Ez most teljesen komoly, hogy azért akarnak sokan kivándorolni most, mert a Fidesz nyert?

Figyelt kérdés
mikor kimentem külföldre dolgozni akkor nem a fidesz, mszp, orbán, gyurcsány, stb miatt tettem, hanem mert 2,5× annyi lett a fizetésem.
2022. ápr. 4. 19:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
14%

19-es

Mivel szövegértelmezési nehézségeid vannak, még egyszer kérdezem, Szíriából, Észak-Koreából vagy Oroszországból miért menekülnek az emberek? Pedig pont olyan kormányuk van, mint itten nektek, de legalábbis affelé haladunk.

Trumpot hagyjuk, mert bár a ti szellemi színvonalatokhoz tökéletesen passzol, de attól még egy idióta bohóc.

2022. ápr. 4. 20:37
 22/36 anonim ***** válasza:
82%
#21: Ha te úgy gondolod, hogy Szíriában, Észak-Koreában vagy akár Oroszországban olyan kormány van, mint itt, akkor nagyon súlyos liberalitisben szenvedsz, és orvost javaslok felekeresni.
2022. ápr. 4. 20:39
 23/36 anonim ***** válasza:
18%
A fizetésünk most sem kevés és kint sem lenne több.
2022. ápr. 4. 20:47
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen mindegy, az ok. Csak menjenek már, minel gyorsabban. Senkisem pótolhatatlan. Menjenek csak ha annyira akarnak, senkitse érdekel.
2022. ápr. 4. 20:49
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

20. Igen, a covid korlátozásokat sok helyen jobban túltolták, mint itt. Ez tény. Azzal nem is értek egyet 100%ban.

De valahogy nekem nagyon nem ugyanaz, hogy egy olyan speckó helyzetben mint a covid, a kormány keményen túlreagálja a dolgot és lezárja a lezárást is, ami gáz, de egy úgymond "egyszeri" dolog, szemben egy szinte fékek és ellensúlyok nélkül maradt autokráciával, ahol egy olyan, mindenféle kontroll nélkül, 2/3.al működő hatalom regnál, ami a gyerekeket közjószágnak tartja, engem meg szülőgépnek. És nem csak az elmúlt 2 évben.

Bár tudom hogy nem nekem szólt, nem azt mondom, hogy a mostani rendszer olyan mint az Orosz vagy az Észak-koreai, viszont afelé tart, én pedig nem akarom megvárni hogy vissza térjünk a rendszerváltás elé, és már csak disszidálhassak. Jobb úgy ha kivándorlásnak nevezik.

2022. ápr. 4. 20:54
 26/36 anonim ***** válasza:
16%

22.

De, pontosan affelé tartunk. Csak ti a narancs-ködben már nem veszitek észre. Ti már csak a Kedves Vezetőt látjátok és mindent kritika nélkül elfogadtok neki.

2022. ápr. 4. 20:59
 27/36 anonim ***** válasza:
17%
Majd ha az eus pénzeket felfüggesztik, már csak púp lesz Orbán hátán az EU és kilép. Na akkor kell elhúzni innen
2022. ápr. 4. 21:29
 28/36 anonim ***** válasza:
74%
Mindig ez megy, aki meg tényleg költözni akar az enm entre fogja irogatni, hogy márpedig költözik, hanem megy és ennyi.
2022. ápr. 5. 00:30
 29/36 anonim ***** válasza:
29%

28 vagyok : friss hír jogy elindítja az EU a jogállamisági mechanizmust, vagyis megszunik az eu penzek beáramlása.

Én mondtam....

2022. ápr. 5. 00:35
 30/36 anonim ***** válasza:
59%
31: Akkor ideje kilépni
2022. ápr. 5. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!