Nem hiszek a szememnek a fideszesek tényleg Putyin mellett állnak és nyugatellenesek? Ez komoly?
Kommentelők fidesz újságoknál a hozzászólásokban Putyint védik és a nyugatra csak rosszat mondanak.
Ez vicc?????
Náluk a nyugat egyenlő a liberalizmussal. És szerintük a liberálisok óvodásokat akarnak átműteni meg ilyesmik. Köszönhetően a fidesz kommunikációjának.
De persze Gyurcsány meg az MSZP meg az egész "baloldal" komcsi.
Logikát ne keress benne!
#1: Nem, a Kommunista Ifjúsági Szövetség egykori vezére nem komcsi, sem az MSZMP utódpártja! :)
(Látom, azonnal lecsaptál erre a bugyuta, tájékozatlan kérdezőre és azonnal befolyásolni szeretnéd, hátha... Csak hát a dolgok egyre rosszabbul állnak.) :D
4
És a volt KISZ-titkár, a Liberális Internacionálé egykori alelnöke micsoda? Tán kőkeresztény-konzervatív a lelkem? Mint Szájer pajtása? :D
Gyakori az ilyen. Sokan már régóta kritikusak a Nyugattal.
Én is úgy látom, hogy a Nyugatnak és Ukrajnának is van felelőssége a konfliktusban, más politikára lett volna szükség Oroszországgal és az ukrajnai orosz kisebbséggel szemben.
Viszont a mostani orosz invázió Ukrajna ellen egyértelműen indokolatlan, aránytalan, jogtalan, elítélendő lépés. Ezen a háborún mindenki csak veszít, senkinek sem jó, Putyin nagyon rossz döntést hozott. De én az USA, Nyugat jogtalan agresszióját is elítéltem Szerbia, Irak, Líbia, Szíria ellen.
Végül is 12 éve a kelethez közeledést harsogja a propaganda, de ami a leggázabb hogy az Orbán mostani pávatáncát sem veszik észre.
Megszavaztak mindent az EP-ben és a média kussol róla, Deutsch szerint ez ilyen papírforma stb.
Az a baj, csak azt hallják az emberek amit ők akarnak hogy halljanak..
Áprilisban akit egy kicsit is zavar ez a borzalom, jöjjön el szavazni!
#6: Oké, szajkózd csak! Rádhagyom. A magadfajta debileket úgysem lehet meggyőzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!