Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez most teljesen komoly, hogy...

Ez most teljesen komoly, hogy azért akarnak sokan kivándorolni most, mert a Fidesz nyert?

Figyelt kérdés
mikor kimentem külföldre dolgozni akkor nem a fidesz, mszp, orbán, gyurcsány, stb miatt tettem, hanem mert 2,5× annyi lett a fizetésem.
2022. ápr. 4. 19:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%
Megyünk is mosogatni sok lovettáért
2022. ápr. 4. 20:00
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
Helyes! Pár év múlva lehet visszajönni és megmutatni a saját menő külföldi házadat meg a menő vadiúj kocsidat, sziasztok!😀
2022. ápr. 4. 20:03
 13/36 A kérdező kommentje:

azzal semmi baj nincs, ha valaki az anyagiak miatt megy ki dolgozni.

azzal viszont hatalmas baj van, ha valaki ilyen gyermeteg indok miatt hogy a fidesz nyert és még kint sincs de már köpköd az országára

2022. ápr. 4. 20:04
 14/36 anonim ***** válasza:
84%
Akik ez miatt indulnak azoknak agyukra ment a politika
2022. ápr. 4. 20:07
 15/36 anonim ***** válasza:
75%

5 évesen nem tetszett valami, mondtam a szüleimnek hogy megyek világgá. A libsik ezen az infantilis szinten vannak, az USA-ban is azzal zsaroltak, hogy ha Trump nyer akkor ők bizony kimenekülnek Kanadába. Semmi nem lett belőle. Itt is ez van, 4 évente megy a hiszti.

Azt is 12 éve mondogatják a libsik, hogy mindjárt államcsőd, "ránk omlik a szar" stb.

Non-playable characters/NPC-k, Istenem.

2022. ápr. 4. 20:12
 16/36 anonim ***** válasza:
82%
Ez azért van, mert a libsiknek, ha nem szélsőségesen liberális kormány van, akkor ők úgy gondolják, hogy az maga a fasizmus, és akkor el akarnak menekülni.
2022. ápr. 4. 20:20
 17/36 anonim ***** válasza:
20%

17

Mint pl Szíria, Észak-Korea vagy Oroszország?

Értem, hogy síkhülye vagy ehhez, de minek vered nagydobra?

2022. ápr. 4. 20:22
 18/36 anonim ***** válasza:
78%
#18: Nektek már Trump is maga volt a fasizmus. Nektek egy sima konzervatív kormány is maga a fasizmus.
2022. ápr. 4. 20:24
 19/36 anonim ***** válasza:
12%

Igen, tervezek kimenni, (és ne izguljatok, egyáltalán nem tervezek visszajönni :)) amint a kezemben a diploma. Sajnos ez nem holnap lesz, de azért nem is 5 év múlva.

Megjegyzem akkor is lelépnék, ha a nekem legszimpibb párt kerül hatalomra (Ha indult volna külön lol). Nem a politika miatt megyek, de nem is az anyagiak miatt, egyszerűen olyan közeget keresek magamnak, amit jobban tudok szeretni, amiért jobban tudok lelkesedni, és ami jobban vonzz.

De, bár nem a választási eredmény győzött meg, mivel már középsulis koromban sem itt képzeltem el az életem, úgy mondom hogy a választás is rátett egy lapáttal. Nem a fidesz miatt akarok elhúzni, de egyértelműen sürgősebbnek érzem most, mint mondjuk 2 éve.

Nem szeretnék itt lenni, ha esetleg Orbán kivezeti az országot az EUból/NATOból, és egy külvilágtól elzárt második Türkmenisztán lesz belőle. Féltem az egyéni szabadságomat, és semmi kedvem vissza utazni 70 évet az időben.

2022. ápr. 4. 20:30
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
20) Az utóbbi két évben nem egy nyugati kormány az "egyéni szabadságot", sokkal hosszabb ideig és sokkal nagyobb mértékben korlátozta, mint az Orbán kormány. Több nyugati országok egyes tartományaiban még azt is megszabták, hogy hány emberrel mehetsz végig az utcán, vagy kivel állhatsz le beszélgetni, ahogy még abba is beleszóltak, hogy hány embert fogadhatsz saját házadban, ah egyáltalán fogadhattál.
2022. ápr. 4. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!