Ez most teljesen komoly, hogy azért akarnak sokan kivándorolni most, mert a Fidesz nyert?
azzal semmi baj nincs, ha valaki az anyagiak miatt megy ki dolgozni.
azzal viszont hatalmas baj van, ha valaki ilyen gyermeteg indok miatt hogy a fidesz nyert és még kint sincs de már köpköd az országára
5 évesen nem tetszett valami, mondtam a szüleimnek hogy megyek világgá. A libsik ezen az infantilis szinten vannak, az USA-ban is azzal zsaroltak, hogy ha Trump nyer akkor ők bizony kimenekülnek Kanadába. Semmi nem lett belőle. Itt is ez van, 4 évente megy a hiszti.
Azt is 12 éve mondogatják a libsik, hogy mindjárt államcsőd, "ránk omlik a szar" stb.
Non-playable characters/NPC-k, Istenem.
17
Mint pl Szíria, Észak-Korea vagy Oroszország?
Értem, hogy síkhülye vagy ehhez, de minek vered nagydobra?
Igen, tervezek kimenni, (és ne izguljatok, egyáltalán nem tervezek visszajönni :)) amint a kezemben a diploma. Sajnos ez nem holnap lesz, de azért nem is 5 év múlva.
Megjegyzem akkor is lelépnék, ha a nekem legszimpibb párt kerül hatalomra (Ha indult volna külön lol). Nem a politika miatt megyek, de nem is az anyagiak miatt, egyszerűen olyan közeget keresek magamnak, amit jobban tudok szeretni, amiért jobban tudok lelkesedni, és ami jobban vonzz.
De, bár nem a választási eredmény győzött meg, mivel már középsulis koromban sem itt képzeltem el az életem, úgy mondom hogy a választás is rátett egy lapáttal. Nem a fidesz miatt akarok elhúzni, de egyértelműen sürgősebbnek érzem most, mint mondjuk 2 éve.
Nem szeretnék itt lenni, ha esetleg Orbán kivezeti az országot az EUból/NATOból, és egy külvilágtól elzárt második Türkmenisztán lesz belőle. Féltem az egyéni szabadságomat, és semmi kedvem vissza utazni 70 évet az időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!