Ellenzékiek minden felületen hangoztatják, hogy költöznek az országból, hány %-uk fog valóban elköltözni?
Én személy szerint örülnék ha az ilyenek tényleg lelépnének és meglátnák, hogy ott sincs kolbászból a kerítés, főleg amelyik így vagdalódzik és igazából semmi tudása nincs amivel külföldön elhelyezkedne tehát mehetne a szokásos mosogatói,pincér, szobalány, stb állásba meg a munkásszállóra , biztos nagyon jó világ lenne.
Akinek meg ezelőtt is adottak voltak a lehetőségek mert nyelveket beszél és komoly végzettsége van amivel külföldön is kap jó ajánlatot az eddig is megtehette volna.
Nem rosszból kérdezem, de miért vagy ilyen? Miért nem tudod elfogadni, ha valaki valamiről mást gondol.
Mielőtt nekem esel, halkan szólok, hogy fideszes vagyok.
És Makizaj alatt hirtelen jobban keresett volna aki annyira képes, hogy takarítson külföldön a munkásszállón megszállva? :DD
Aki nem tud magától boldogulni itthon a Fidesz alatt ami alatt pont, hogy munkaerő hiány lett, kvázi már nem a munkáltató dirigál neked, hogy örülj, hogy van állásod az magát hibáztassa.
"kvázi már nem a munkáltató dirigál neked, hogy örülj, hogy van állásod az magát hibáztassa"
Ezek szerint nem jártál már gyárban, ahol a csoportvezető úgy beszél az alkalmazottaival, mint a kutyával. 🤷♂️🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!