Ellenzékiek minden felületen hangoztatják, hogy költöznek az országból, hány %-uk fog valóban elköltözni?
Biztos vannak ilyen gyárak is, ahogy más munkahelyen ahol nettó 500 felett keresel ott is van, hogy a főnök úgy beszél veled ahogy akar, de attól már nem ez a jellemző, régen minden gyári munkás rabszolga volt, ma már tudnak váltani olyan helyre ahol nem ez van.
Nem is tudtam, hogy több száz milliót keres egy orvos külföldön egyből egyetem után, de jó nekik..
Mindig ez jut eszembe mikor egy libernyák azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja az országot :)
Azok a boldog szép napok ég veled
Te nem tudod milyen jó nélküled
Azok a boldog szép napok ég veled
Te nem tudod milyen jó nélküled
A legszebb pillanat amikor búcsúzunk
és a vonatra felszállsz
Könnyes szemmel arra gondolok, hogy
Nehogy lemaradjál
"Nem is tudtam, hogy több száz milliót keres egy orvos külföldön egyből egyetem után, de jó nekik.."
Hát Angliába egy főnővér keres 5 milliót. Akkor szerinted egy szakorvos, aki már nem rezidens? Vagy feljebb lévő?
És ha valaki nem liberális, de mégis elmegy, az micsoda? 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!