Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin a kegyelmi...

Lord Gauldoth kérdése:

Novák Katalin a kegyelmi ügyről: A döntést én hoztam, innentől nincs relevanciája, hogy kinek a javaslatára, nyomásra vagy nem nyomásra. Szerintetek ezt komolyan lehet venni?

Figyelt kérdés
Pont hogy ez a kérdés igazán. Ez a releváns igazán. Nem az számít, hogy ő hibázott abban, hogy milyen tanácsra hallgatott. Ha egyáltalán hiba volt, és nem tudta, hogy ezért mennie kell majd. Ha tévedett, ha direkt csinálta, nem pont az a lényeg, hogy ki az aki kéri a pedofil bűncselekményben érintett embert?

febr. 17. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán még nyilatkozhatna arról, hogy ki az az ember, akinek az utasítására egy hivatalos útat megszakíítva hazajött és még aznap lemondott?

Mert annak azért van relevanciája, hogy ki adhat utasítást a Köztársasági Elnöknek. Vagy ha nem adhat, akkor miért tette meg mégis, és miért hajtották végre az utasítását?

febr. 17. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kegyelmet kapott köztörvényes, a kormányfő közvetlen környezetéből van.

Ismerte a kormányfő testvére, a kormányfő felesége, a kormányfő pappja. Novák volt ennek a rohadéknak a falujában is, amiket később milliókkal támogatott a magyar állam, ráadásul a komrányfő állt vele egy szinpadon és az ő sportklubbjában is dolgozott.

Szerintem mindenki döntse el a tények alapján, hogy mennyire lehet komolyan venni Novák mosolygósnáci Katalint.

febr. 17. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig elég nagy relevancáiája van, hogy Tóni vagy Orbán vagy Gipsz Jakab utasította rá.
febr. 17. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy több irányból is jött a nyomás. Pl. Orbán Viktor testvére, aki személyesen ismeri K. Endrét, esetleg szólt Balog Zoltánnak, ő meg amúgy is szívesen felkarolta a dolgot, mert ezek az elítéltek református presbiterek voltak ott Bicskén.

Amiről Novák Katalin nem beszél, az a legérdekesebb: miért ugrik azonnal, ha Balog csettint neki egyet. Én a magyarázatot abban látom, hogy sokat jártak ők kettesben is szerte a világban. Még akkor is, amikor Balog miniszter volt, Novák pedig a beosztottja, majd akkor is, amikor Novák miniszter majd közt.elnök lett. Határozott véleményem, hogy Novák a szeretője Balognak, és innentől minden érthető. Az is, hogy ezt bevallani semmiképp sem akarja.

A házastársaik sem borítanak, nyilván a NER-hez való tartozás áldozatokkal is jár.

febr. 17. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!