Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha így coviddal csomó felhábor...

Ha így coviddal csomó felháborodott emberrel ennyire nyert a Fidesz akkor mi lett volna nélküle?

Figyelt kérdés
Ugye a szankciók miatt meg a covid minden velejárója miatt a kormány, OV, Fidesz volt szidva. Ha így is ekkora arányú győzelmet aratott akkor covid nélkül valószínűleg még nagyobb sikereket ért volna el?
2022. ápr. 4. 15:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
40%

,,miért kéne 10 vakcina? :D Nem vagy egy okos ember ugye? :))))"

Belőled is csak úgy sugárzik az értelem😷

Negyedik megvan már Mr tűpárna?

Még pár kamuhullám és örömmel rohansz a 10. Pfizer löttyért, feltéve ha addig még élsz😉

2022. ápr. 4. 16:40
 32/38 anonim ***** válasza:
40%
31, nincs meg, miért lenne mr. szurirettegő? :D Ellentétben az agybeteg fajtáddal én nem csak végletekben tudok gondolkodni. :D
2022. ápr. 4. 16:44
 33/38 anonim ***** válasza:
89%

30as fityesz rajongó!

Még egyszer elmondom, a párt programja: mindenki dontse el sajat maga hogy kér e mérget!

Dúró ezekszerint jobban félt a covidtól mint a vakcina lehetseges mellekhatasaitol!

Bàr sokat mondo hogy a 3. Adagot mar nem vette fel!

2022. ápr. 4. 16:52
 34/38 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagyok fityeszrajongó, ismét nem talált Mégegyszer mondom, én képes vagyok nem szélsőségekben gondolkodni, nem úgy mint te. Te kis butus :)
2022. ápr. 4. 16:55
 35/38 anonim ***** válasza:
Igaz nem fityeszrajongó vagy, hanem egy ostoba, tápos, hippochonder belvárosi libsi aki be van kakkantva egy náthától, és rohan a kotyvalékért mert neki bemondta a tévé meg Telex hogy az a jó🤣
2022. ápr. 4. 17:05
 36/38 anonim ***** válasza:
60%
De még mindig tévedsz... Bemeséled magadnak ezt... Komolyan nem értem honnan veszed ezt :) Halvány lila gőzöd nincs, hogy be vagyok-e oltva pl. illetve, hogy milyen hírportálokat olvasok. Ezek a te kényszerképzeteid, de nagyon elmentek másfelé. Rólad viszont elég sok minden kiderül :) Kis butácska ;)
2022. ápr. 4. 17:10
 37/38 anonim ***** válasza:
89%
Hany oltasod van?
2022. ápr. 4. 17:44
 38/38 anonim ***** válasza:
40%

Anonimitás mögé bújva is pontosan tudom hogy milyen vagy, mert ismerem a szánalmas fajtádat. Nem vagytok ti olyan bonyolultak.😎

2022. ápr. 4. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!