Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha így coviddal csomó felhábor...

Ha így coviddal csomó felháborodott emberrel ennyire nyert a Fidesz akkor mi lett volna nélküle?

Figyelt kérdés
Ugye a szankciók miatt meg a covid minden velejárója miatt a kormány, OV, Fidesz volt szidva. Ha így is ekkora arányú győzelmet aratott akkor covid nélkül valószínűleg még nagyobb sikereket ért volna el?
2022. ápr. 4. 15:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%

Harcolunk is. Még évente legalább 2 hullám az összesen még 8, addigra a 4%-ból 2/3 lesz.

Csak azt nem értem nektek balosoknak ha úgyis minden hazugság amit Orbán mond, miért fáj beismerni az igazságot hogy a Covidot a háttérhatalom találta ki? Még nyerhetnétek is így... de nem, nektek fontos a háttérhatalom ánuszát nyaldosni, az a nagyobb cél, mint Orbán leváltása. Hát grat, egyétek meg amit főztetek. Mi addig is, küzdünk tovább, többek között a ti felszabadításotokért is, szóval egy köszönöm lenne a minimum, szívesen.

2022. ápr. 4. 16:14
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
Mondom öcsi én a kutyákra szavaztam, mert rühellem mind a nácijaidat, mind a fideszt, mind az összefosás csőcselékét, én viccet csinálnék az egészből :D De te idegeskedj, tombolj, reménykedj :D Rettegj a háttérhatalmadtól :DDD
2022. ápr. 4. 16:15
 23/38 anonim ***** válasza:
89%

20as

Te allitod hogy a covid elleni kampany nelkul nagyobb siker lett volna.

Akkor feltetelezem hogy te egy vakcinahivo ember vagy.

Azthiszed megallhatsz 3nál? Tevedsz.

Majd osszel Orban apad ujra elkezdi nyomatni , te meg mesz is felvenni a 10.oltast is.

2022. ápr. 4. 16:17
 24/38 anonim ***** válasza:
40%
23, jaj de nagyon tévedsz, kellemes így beképzelned magadba dolgokat? :)
2022. ápr. 4. 16:18
 25/38 anonim ***** válasza:
89%

24

Akkor meg miért irsz ilyet,hogy nagyobb lett volna a siker?

Tobb 100ezren azert (főként) szavaztak a MH-ra,mert egyedul ők állnak ki,mellettünk oltatlanok, méregvakcinàt nem igénylők mellett.

2022. ápr. 4. 16:20
 26/38 anonim ***** válasza:
55%
24, nem írtam ilyet, összekeversz valamelyik másik válaszolóval. Tudod, itt a pipák nem egy embert reprezentálnak :)
2022. ápr. 4. 16:26
 27/38 anonim ***** válasza:
40%
25, de hát Dúró Dóra kétszer be van oltva a méregvakcinával :DDD Akkor ő most szemen köpött téged? :D
2022. ápr. 4. 16:27
 28/38 anonim ***** válasza:
26-os válaszom a 25-nek ment.
2022. ápr. 4. 16:27
 29/38 anonim ***** válasza:
89%

27es propagandista!

Duro Dora SAJAT dontesbol beoltatta magát.

A rendőrnek,oktatasban dolgozoknak, eü-ben dolgozónak akarata ELLENÉRE kötelezően fel kellett vennie az oltást,ha akart maradni a munkahelyén.

Egyébként sem arról szól a program hogy ne legyen oltás,hanem hogy mindenki döntse el,ne legyen rá kényszerítve,meg arra sem hogy a cukrászdában amik rendelsz legyen rajtad a szopásgátló ha eszel meg már nem fertőzöl.

2022. ápr. 4. 16:36
 30/38 anonim ***** válasza:
40%
29, tehát akkor Túrótorta nem tartja méreginjekciónak a vakcinát? Akkor hogy lehet tagja a migatyánknak? Hogy tudsz felnézni rá? Te méregnek tartod, nem nézed le amiatt, hogy beoltatta magát? Vagy neki elnézed? :P
2022. ápr. 4. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!