Ha így coviddal csomó felháborodott emberrel ennyire nyert a Fidesz akkor mi lett volna nélküle?
11:
Meg a Mi Hazánkra, meg a Kutya pártra... vagyunk egy páran, akik nem kérnek a covid diktatúrából meg a vakcinácizmusotokból
13, én a kutyapártra szavaztam. Ne vedd a migatyánkkal meg gődényékkel egy kalap alá jó? :)
oké, akkor migatyánk meg gődény együtt a választópolgárok kb. 4%-a, micsoda tömeg :D
COVID nélkül sztem többet ért volna el az ellenzék.
Van sok kiábrándult Fideszes. De azt látták, láttuk h az ellenzék is teljes vitorlával beáll a háttérhatalom agymosását terjeszteni, tolják a covid hívő dumát meg ők is rá akarják kényszeríteni az embereket a vakcinára.
És aki kiábrándult a Fideszből az még annyira kiábrándult az ellenzékből ezt látva.
Sztem nem lett volna meg a Fidesznek a 2/3 így viszont hogy bebizonyosodott hogy az ellenzék csakúgy mint a Fidesz, a nyugati nagytőkés gyógyszergyártó befektetők bábja, így az emberek el se mentek szavazni vagy kisebbik rosszként a Fideszre szavaztak
"oké, akkor migatyánk meg gődény együtt a választópolgárok kb. 4%-a, micsoda tömeg"
Azért megnéznéd te magad ha ezzel a tömeggel szembetalálnád magad
Persze tudom, te Dunába lövetnéd őket meg minden oltatlant. Minden Covid-hívő így gondolkozik. Tisztára mint Németország 1933 csak nem származás hanem épelméjű gondolkodás alapján pécéztetek ki egy népcsoportot
Akkor azok az agyhalottak akik a covid mellett vannak,menjenek es adassanak meg 10vakcinat be maguknak!
De mi nem kerunk belole!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!